AKTUELNO

Nikad iskrenija!

Marina Tucaković važi za ženu koja je na našem estradnom nebu više od čuvenog tekstopisca. Ona je stvorila mnoge muzičke zvezde, a usput postala prijatelj sa njima i neko ko zna dosta njihovih tajni. Zato nije ni čudno što su mnogi bili uz nju kada je u javnost dospela vest, pre nešto više od godinu dana, da je obolela od kancera. Na sreću, lečenje je išlo kako treba i ona se sad polako ali sigurno vraća svom poslu.

Foto: Andrej Nihil

Raduckam pomalo, moram. Iskreno, manje mi se radi između terapija i kontrola. Teško je kad imaš omču oko vrata i radiš punom parom. S druge strane, dugo sam u poslu i pravo da vam kažem, malo me i mrzi. Uz sve to, na estradi je tolika zbunjenost. Ne znam više da li mi se sve sviđa ili mi se ništa ne sviđa - iskrena je bila Marina i dodala da joj mnoge stvari nedostaju:
Živ se čovek na sve navikne. Naravno da mi sve to nedostaje, i alkohol, i provod, i ljudi, ali i ovako je OK. Prilagođavam se.

Kada se pojavila vest da je bolesna, cela estrada joj je pružila podršku.

Naravno, to je ljudski. Toliko je ljudi bilo uz mene, nudili su mi pomoć i oni s kojima se družim, i oni s kojima sam samo radila. Sećam se da sam Amadeus bendu napisala samo jednu pesmu, ali kad sam bila u bolnici, neko od njih je došao i doneo mi veliki buket cveća. Boki 13 je i dan-danas uz mene, Ceca, Jeca, Čola, Željko Mitrović, Željko Samardžić... Ma svi! - rekla je Marina i otkrila za koga sada radi:
Moj sin Laća i ja završavamo pesme Ani Nikolić. Treba konačno da počnemo i sa Cecom, za Jelenu slušam neke melodije, a takođe i za Sašu Matića. Izvinjavam se ako sam zaboravila nekog.

Foto: Pink.rs

Kako je dobro poznato, ona je sa mnogima sa kojima sarađuje postala blizak prijatelj, pa je tako da je sa Anom Nikolić pričala o njenom razvodu i borbi sa viškom kilograma.

Da. Pričamo. Ali šta ja mogu da je savetujem, pogotovo za brak. Pogrešnoj se adresi obratila. Nema saveta kad je ljubav u pitanju, to ne postoji. Što se tiče kilaže, mogu da joj kažem da manje jede i ništa drugo - rekla je Marina i otkrila da je veoma teško raditi za Cecu Ražnatović.
Teško je i velika je odgovornost raditi za takvu ženu. Pored toga što me vuče melodija, vuče mi i osoba za koju radim, ili neka moja impresija o tome šta bi ta osoba trebalo da kaže u datom trenutku.

Foto: Pink.rs

Marina je otkrila da je Haris Džinović najzahtevniji pevač sa kojim je radila, te da se uvek vraća da nešto doradi, a odmah iza njega navela je Milicu Pavlović. Iskreno je priznala da je pesma od koje je najviše zaradila "Zora" koju je otpevala Neda Ukraden, da ne zamera Maji Berović što nije toliko privržena njoj, iako je zaslužna za stvaranje njene karijere, kao i da joj je Dara isplatila skoro sve što joj je dugovala.

Autor: Pink.rs

#Marina Tucaković

'