AKTUELNO

Uspeva da uskladi privatni i poslovni život.

Naša popularna pevačica Jelena Kostov bila je jedna od gošći i nagrađenih zvanica na manifestaciji Bečki oskar, koja je održana pre nekoliko dana.

Počastvovana sam što sam ovde večeras, jer je ovo jedna ogromna manifestacija koja okuplja velika imena naše estrade, a najdraže mi je što primam nagradu za pesmu koja je, što se mene tiče, oborila sve rekorde - rekla je Jelena za naš portal.

Ona je priznala da se za ovo javno pojavljivanje, kao i za svako drugo, spremala nekoliko sati, te da je muškarcima mnogo lakše.

Foto: Pink.rs

Nama ženama sređivanje oduzima vremena koliko hoćeš, sada je 11 sati, a mi smo počeli da se spremamo oko 4 u hotelu, mnogo je lakše muškarcima, samo se doteraju i izađu na binu - navela je pevačica.

Iako ima zanosnu figuru na kojoj bi mogle da joj pozavide mnoge koleginice, Jelena ne vodi računa o svojoj ishrani već je sve, kako kaže, produkt dobrog metabolima.

Da vam ne pričam šta jedem i čime se hranim, imam super metabolizam i zbog toga je sve kako treba, inače svakog dana jedem po 300 grama čokolade i ljudi mi ne veruju, ali mene baš briga za to. Ja svoj život svaki dan zaslađujem, ali moraću malo da povedem računa, to nije baš pametno - istakla je pevačica.

Foto: Pink.rs

Jelena sjajno uspeva da uskladi privatni i poslovni život, a sada je otkrila i koje stvari je sklonila u drugi plan.

Ja vikendom pevam, svi vikendi su puni do novembra. Ali ja sam svoj život lepo organizovala. Stavila sam na stranu neke stvari kojima sam ranije davala značaj, a bilo je apsolutno nepotrebno, tako da sad stavljam u prvi plan stvarno prioritete. Preko nedelje sam kod kuće, vikendom radim, tako da kad me nema vikendom sve to nadomestim radnim danima - zaključila je Jelena Kostov.

Kompletan intervju sa pevačicom na Bečkom oskaru pogledajte u narednom snimku.

Pink.rs

#Jelena Kostov

'