AKTUELNO

Zadrugarki ne bi bilo prijatano kada bi znala za ovo javno prepucavanje svojih roditelja.

Roditelji akteulne učesnice "Zadruge 2" Lune Đogani, Anabela Atijas i Gagi Đogani, posle razvoda bili su u sjajnim, prijateljskim odnosima. Luna se uvek ponosila njihovom dobrom komunikacijo, koju su uspeli da održe zbog dece.

Foto: Pink.rs/TvPinkPrintscreen

Međutim, odnedavno njih dvoje su zaratili, a sve je počelo kada je Anabela u emisiji "Magazin In" izjavila da ju je Gagi varao sa njenim prijateljicama dok su bili u braku. Nakon toga, počelo je javno prepucavanje Luninih roditelja, a Đogani je otkrio da ga je pevačica isključila iz svih planova za zadrugarkinu karijeru.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Sada se dogodila još jedna situacija koja je uzdrmala sve. Naime, Anabela je na Luninom Instagram profilu objavila da od sada samo ona ima mogućnost da na njemu postavlja objave.

Od danas iza Luninog profila stoji samo Lunina mama - napisala je Atijasova.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: Miljana i Marija DISKVALIFIKOVANE IZ ZADRUGE 2: Nakon što je Veliki šef zadrugare obavestio o diskvalifikaciji Kulićki, oni aplaudirali i radovali se! Majka i ćerka moraju da plate kaznu od 100.000 evra! (VIDEO)

Da li je ovo bila još jedna poruka Gagiju, ili je Anabela samo želela da se sama pobrine za predstavljanje svoje mezimice na ovoj društvenoj mreži, ostaje da saznamo.

R. L.

#Zadruga 2

'