AKTUELNO

Ona tvrdi da joj je velika ćast što će biti deo ovog mjuzikla čija je premijera 10. marta.

Takmičari najgledanijeg muzičkog šou programa za mlade, ''Pinkove zvezdice'', osvajaju nagrade na raznim takmičenjima. Neki učesnici bili su izabrani da predstavljaju Srbiju na Dečijoj pesmi Evroviziji, dok neki od njih rado pevaju na daskama koje život znače.

Nakon Lene Stamenković koja igra glavnu ulogu u mjuziklu ''Tesla i bitka na magnetnom polju'', na daskama koje život znače oprobala se i Antonia Gigovska. Ona je pobedila na kastingu koji je organizovala Makedoska opera i balet, i dobila priliku da igra u mjuziklu koji je posvećen najvećoj balkanskoj zvezdi.

Foto: Printscreen

Na ovom kastingu učestvovalo je više od 500 kandidata, a takmičili su se za ulogu u mjuziklu ''Tajno moja'' koji je posveđen legendarnom pevaču Tošetu Proeskom.

U baražu za prvo mesto, Antonia je sa sestrom od strica Sarom Gigovskom izvela pesmu ''Nemaš ni blagodaram'' Tošeta Proeskog i tada je osvojila prvo mesto, pa tako dobila glavu ulogu u ovom mjuziklu.

Antonia je jednom prilikom otkrila da je Toše njen omiljeni pevač. Pinkova zvezdica tvrdi da joj je ćast što će biti deo ovog velikog mjuzikla čija je premijera 10. marta.

Plan je da mjuzikl ''Tajno moja'' vidi i čuje publika širom Balkana, a trenutno je zakazano više od 150 izvođenja ove predstave širom našeg regiona.

Autor: B. Radonić

#Antonia Gigovska

#Pinkove zvezdice

'