AKTUELNO

Taj naš s*ks je bio nešto najsmešnije što mi se desilo u životu - rekla je pevačica.

U večerašnjoj emisiji ''Amidži šou'' gostuju pevačice Aleksandra Prijović, Katarina Kaja Ostojić i Goca Tržan, dok će u drugom delu emisije u studio ući učesnice ''Zadruge 2'' Ana Korać i Mina Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Goca Tržan u okviru segmenta emisije ''Odgovaraj ili'' otkrila je detalje prvog seksa sa svojim izabranikom Radomirom Rašom Novakovićem, čime je nasmejala sve u studiju.

- Rašu sam vozala za seks dva, tri meseca. On se baš zainatio da mi uleti klizeći. Na kraju kad sam shvatila da mi treba da nabustujem hormone i da se malo sredim jer sam bila u očajnom psihofizičkom stanju i pristala sam. On je došao sa obrijanim nogama, mučenik. Trebalo je da uzme mašinicu da skrati dlake, ali mu komšija nije dao, pa se obrijao i došao kod mene sa upaljenim nogama. Taj naš seks je bilo nešto najsmešnije što mi se desilo u životu. Ne mislim najlošije nego smo se smejali. On je bio smešan, u jednom trenutku je u naletu strasti samo rekao: ''Čekaj, nešto me svrbi''. Ljubav boli i svrbi - otkrila je Goca u ''Amidži šouu i nasmejala sve u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POKAZALA PREVIŠE? Rada Manojlović RASPAMETILA jači pol, ovom fotografijom je napravila pometnju na Instagramu!

Pogledajte video:

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

'