AKTUELNO

Popularna pevačica otvorila je dušu u emisiji Sanje Marinković.

Sanja Marinković, autorka i voditeljka "Magazina in" u novom izdanju svoje emisije kojoj godinama unazad najveće poverenje poklanjaju milioni gledalaca TV Pink ugostila je zanimljive i aktuelne goste, koji će svojim iskrenim životnim pričama i ove subote oduševiti publiku.

Ovaj put u goste joj stižu potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, dizajner Igor Todorović, frontmen "Leksington benda" Bojan Vasković, kao i pevačica Ana Kokić koja je u Sanjinoj emisiji otvorila dušu i priznala u kakvom je odnosu s bivšim suprugom Nikolom Rađenom, od kojeg se nedavno razvela.

Foto: Pink.rs

Jako sam srećna što smo ostali u dobrim odnosima i što smo svakodnevno u kontaktu, što i dalje o našoj deci vodimo računa podjednako, tako da... Žao mi je što nije bilo krvi i mesa - iskrena je bila Kokićka.

Foto: Pink.rs

Gledaoci će takođe imati priliku da vide i uspešnu političarku Zoranu Mihajlović u potpuno drugačijem izdanju nego što smo navikli - prijatna atmosfera u "Magazinu in" učinila je da bude slatka, nasmejana i zavodljiva što će, nema sumnje, oduševiti sve gledaoce kraj malih ekrana.

Foto: Pink.rs

Novi "Magazin in" na programu je u subotu 8. juna u 17 sati na TV Pink!

Pogledajte najavu:

D. T.

#Ana Kokić

#Magazin In

#Nikola Rađen

#Sanja Marinković

#Zorana Mihajlović

'