AKTUELNO

Sedam dana je bila u komi!

Bivša košarkašica Jelica Dabović, sestra Milice i Ane Dabović, naježila je Srbiju kada je otkrila sve detalje zlostavljanja koje je preživela od oca, a javnost je ponovo šokiralo saznanje da je bivša devojka htela da je ubije!

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Naime, Jelicu je bivša partnerka pokušala da ubije tako što je postavila bombu ispod kreveta na kojem je Jelica spavala. Jelica je napad preživela, ali je sedam dana bila u komi i morala je da ide na 13 operacija.

Mira mi je aktivirala bombu dok sam spavala. Meni je bilo naređeno da ne dolazi kod mene, da utiče na mene: To joj je njoj to bio okidač. Kao da joj je neko šaptao na uvo da se ubije i da ubije mene. Bomba je... Mene je probudila ekspozija. Ja sam ustala u sedeći stav, gledala sam u kašastu masu mesa, noga mi je bila skroz raznesena, videla se kost. Rekla sam joj: "Šta si ovo uradila". A ona meni kaže: "Pogledaj tek mene". Nisam je pogledala, mislila sam neću namerno da te pogledam i to je najpametnija stvar što sam uradila, jer sam posle saznala da je bila u katastrofalnom stanju, držala je creva u ruci, visila joj je noga na parčetu farmerki, druga noga joj je bila potpuno raznesena - rekla je Jelica i dodala:
Ne zameram joj, davno sam joj oprostila. Svima sam oprostila jer je to put za spas. Volim ljude, volim svoju porodicu. Volim svoje telo, volim sebe - priznala je Jelica u jednoj emisiji.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Autor: Pink.rs

#Milica Dabović

#sestra

'