AKTUELNO

Uživala je nastupu koji je bio prava čarolija.

Posle osam meseci borbe, spektakularnih nastupa, suza i smeha, došlo je vreme da se izabere najbolji od najboljih. Večeras se održava prvo polufinalno veče "Pinkovih zvezdica - All stars". Darija Vračević je večeras probila led i predstavila se prva, a za svoje polufinalno predstavljanje odabrala je pesmu "Evo zakleću se" legendarnog sastava Bjelo dugme.

Foto: Pink.rs

Darija je pokazala svoje vokalne sposobnosti na velikoj sceni, imala je bajkovit nastup, kao i plesnu grupu na sceni koja je upotpunila sve. Na njeno predstavljanje niko nije ostao imun, pa je ova zvezdica dobila gromoglasan aplauz publike, ali i petočlanog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Osim da ti poželim mnogo sreće i ove večeri u onome što ćeš dalje raditi u svom životu, ne vidim šta bih drugo mogla da ti kažem. Bilo je sjajno. Čestitam ti, bila si sjajna kroz celu sezonu i želim ti mnogo sreće i večeras - rekla je kratko Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si najistaknutiji prestavnik ove mlađe generacije zvezdice. Očarala si nas visokim tonovima, tu lepota tvog glasa dolazi do izražaja. Ovo je muška pesma, pa su se neki tonovi čuli malo tiše, ali kad si krenula u visine, mislim da glasom možeš pomeriti krov ovde - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Dariju Vračević, njen redni broj za glasanje je 15, a za nju možete glasati tako što ćete pratiti uputstvo za glasanje u nastavku!

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kako je izgledao ovaj briljantan nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Darija Vračević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'