AKTUELNO

Žiri je bio bez daha!

Ovo fantastično prvo polufinalno veče "Pinkovih zvezdica - All stars" zatvorila je Antonia Gigovska, koja je nastupila sedma po redu i to sa pesmom "Je t'aime" koju u originalu izvodi Lara Fabian.

Foto: Pink.rs

Antonia je u ovom šou programu pobrala simpatije petočlanog žirija, koji čine Kristina Kockar, Leontina Vukomanović, Damir Handanović, Goca Tržan i Nataša Bekvalac, ali i mnogobrojne publike koja je uživala u svakom njenom prestavljanju. Ona je čak i imala manji peh tokom nastupa, pa se saplela na sceni i pala, ali to je nije sprečilo da nastavi sa svojom sjajnim pevanjem.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je izvela pesmu, Antonia je sačekala i komentare stručnog žirija, koji ove noći, za razliku od proteklih osam meseci, neće imati priliku da ocenjuje takmičare i odlučuje o njihovom prolasku dalje.

Kad je mogla Bijonse da padne, možeš i ti. Najbitnije je što si nastavila da pevaš i posle pada, najtežu moguću pesmu. Čestitam ti na tvojoj pesmi, ćerka i ja je često slušamo. Čestitaću ti na plasmanu tebi i Tamari na Evroviziji, bili ste sjajni, to je veliki uspeh Makedonije, ja sam svim srcem, pored Nevene, navijala za vas - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Lucija je mislila da si namerno pala. Ti si pevač izvanrednog kalibra, šta god možeš da staviš kao epitet koji dočarava tvoju perfektnost. Ništa niko ne može da ti zameri. Moja drugarica mi je rekla "Ako Antonia ne pobedi ja ostavljam telefon". Nadam se da će veliki deo naše publike glasati za tebe. Kod nas su deca iz Makedonije dobro predstavljala svoje podneblje - dodala je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ti nisi imala grešku. Ne padaju svi, bog da padove odabranima. Bog to da odabranima, odapne to kao strelu, tako da si večeras odabranima - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Antoniu Gigovsku, njen redni broj za glasanje je 13, a za nju možete glasati tako što ćete pratiti uputstvo za glasanje u nastavku!

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kako je izgledao ovaj spektakularan nastup talentovanre Antonie možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Antonia Gigovska

#Pinkove zvezdice - All Stars

'