AKTUELNO

Odlučili da započnu zajednički život.

Iako je ranije imala običaj da svoje emotivne partnere javno eksponira, Katarina Grujić je definitino naučila lekciju, pa sada svoje momke drži daleko od očiju javnosti.

Foto: Pink.rs

O njenom novom izabraniku se malo toga zna, a informacija koje je isplivala u medije da je Kaćino srce osvojio bogataš Semir iz Tuzle, sa kojić će ona uskoro početi i da živi.

Spekuliše se da su njih dvoje već odabrali lokaciju na kojoj će sagraditi svoje porodično gnezdo, a u pitanju je stan u Beogradu na vodi, gde cena kvadrata iznosi 2.500 evra.

Foto: TvPink Printscreen

Njeni roditelji su srećni što im je ćerka konačno pronašla dobrog dečka, koji je pritom i imućan i ne grebe se o njen novac. Njen otac Gruja oduševljen je potencijalnim zetom, i dok je svakom ranijem Kaćinom dečku nalazio mane, kod ovog Tuzlanina apsolutno mu sve odgovara, te se tako i složio da Kaća živi sa njim - otkrio je izvor blizak pevačici.

Kaća je ove navode potvrdila, ali nije želela da otkriva na kojoj lokaciji će tačno živeti sa svojom jačom polovinom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OSTAJE BEZ VILE VREDNE VIŠE OD POLA MILIONA EVRA! Miloš Bojanić mora da se odrekne luksuznog imanja, evo šta će uraditi sa njim!

Tačno je da se selim od roditelja i da ću živeti sa dečkom, ali ne želim da vam otkrivam lokaciju - izjavila je Grujićeva.

Pink.rs

#Katarina Grujić

'