AKTUELNO

Rešila da progovori za Pink.rs!

Stanija Dobrojević tokom svog boravka u rijaliti programu “Zadruga 2”, uplovila je u emotivnu i turbulentnu vezu sa Vladimirom Tomovićem. Nakon mnogobrojnih trzavica ta romansa doživela je krah, a sada Stanija dane provodi sa aktuelnim ukućaninom Markom Markovićem sa kojim je veoma prisna, a nedavno je pao i prvi poljubac.

Foto: RTV Pink

Za portal Pink.rs odlučila je da se oglasi Stanijina PR menadžerka i najbolja drugarica Tamara Radoman, koja je imala pozitivne stavove o Marku Markoviću, međutim mi smo želeli od Tamare da čujemo da li je kojim slučajem u kontaktu sa Vladimirom Tomovićem.

Inače, Stanija je pre nekoliko nedelja imala video-poziv sa Tamarom koja joj je poručila da zaboravi na Vladimira Tomovića. U razgovoru sa nama Tamara je istakla kako je primetila da se Stanija promenila nakon toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Primetila sam ja da se ona promenila, ali ja sam joj u tom pozivu rekla neke stvari, mada iskreno nisam joj sve rekla. Ne zato što se ja nešto plašim, ja nemam problem da pričam o tome, nego zato što je ona tamo zatvorena. Kada bih joj sve ispričala, trebalo bi mi puno vremena, a i morala sam da razmišljam o njenom psihičkom stanju - govori nam Tamara.

Foto: TvPink Printscreen

Nas je zanimalo koje to stvari je Tamara prećutala Staniji, nakon čega je najbolja drugarica ove zadrugarke rekla kako je Vladimir Tomović o Dobrojevićevoj izneo veoma negativne stavove.

Foto: TvPink Printscreen

Vladimir je na Instagramu imao lajv u kom je pljuvao i pljuvao i svašta nešto ružno rekao za nju. Dešavale su se tu još mnoge stvari i situacije napolju za koje ona ne zna, za koje će saznati kada izađe. Ja se trudim da njega nigde ne komentarišem. Mislim da će jako da se razočara u njega kada bude izašla i mislim da mu je previše dala na značaju u rijalitiju i pričom o njemu. On to ne zaslužuje - govori Stanijina menadžerka za Pink.rs.

Posle video-poziva u kom je Staniji dala do znanja da više ne treba da spominje bivšeg dečka, nas je zanimalo i da li je Vladimir Tomović kontaktirao Tamaru.

Foto: Printscreen Instagram/TvPinkPrintscreen

Posle ovog poziva se nismo čuli. Poslednji put smo se čuli posle njenog rođendana i ti razgovori nikako nisu išli u dobrom smeru, pa smo i završili svaku komunikaciju. I pre toga nije naša komunikacija bila kako treba, ali eto koliko-toliko sam ja spuštala loptu isključivo zbog nje. Posle rođendana nemamo komunikaciju i što se mene tiče nećemo je nikada ni imati - zaključuje Tamara.

Autor: S. Kuvekalović

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'