AKTUELNO

Vaterpolista se trudi da nadoknadi vreme koje je propustio sa svojim naslednicama.

Posle šest godina inostrane karijere, vaterpolista Nikola Rađen definitivno je odlučio da se vrati u domovinu. Razvod od pevačice Ane Kokić, ali i razdvojenost od ćerkica Nine i Tee ostavio je iza sebe, a sada je odlučio kako i sam ističe da svojim naslednicama nadoknadi sve ono vreme koje do sada nisu mogli da provode zajedno.

Stalo mi je da budem posvećen otac i da što više vremena provedem sa mojim devojčicama koje sada imaju devet i deset godina. Veoma je važno da u narednom periodu budem prisutan u njihovom životu, više nego što sam bio prethodnih šest, sedam godina dok sam igrao u inostranstvu. Jeste mi krivo što nisam mogao da budem sve vreme s njima, ali nadoknadićemo to sada - ispričao je Nikola i dodao da su ga ćerkice odmah pozvale da mu čestitaju titulu:

Foto: BAR - STANICA 1884

Čim smo pobedili, Nina i Tea su me pozvale. One su bile na rekreativnoj nastavi u tom trenutku i bile su neverovatno uzbuđene zbog mene - kaže Rađen.

Foto: Instagram

O krahu ljubavi sa Kokićevom, Nikola nerado govori. Njihova veza koja je trajala deset godina, održavana je uglavnom na daljinu, a trajala je zbog snažnih emocija i dece, ali do razvoda je ipak došlo početkom ove godine.

Kao što smo rekli i tada, Ana i ja smo doneli odluku o razvodu, ali smo interese dece stavili na prvo mesto, gde bi i trebalo uvek da budu. Sve što je bilo loše ostalo je iza nas i o tome nema potrebe da se priča. Korektni odnosi roditelja su ključ dobrog vaspitanja, a ćerke su Anin i moj prioritet - ističe Nikola i nastavlja o svojim naslednicama:

Foto: Beta

Nina i Tea su dobre devojčice. Kao otac sam vrlo zadovoljan i ponosan kako su mi deca vaspitana, prvenstveno zahvaljujući majci Ani. Deca moraju da nauče da cene prave vrednosti koje nisu materijalne, ali i da cene novac i spoznaju da ništa nije olako zarađeno. Moraju znati da život zadaje razne probleme i udarce te da se moraju boriti. To se uči najbolje kroz sport, a moje ćerke se bave odbojkom i već su je zavolele. Vole da provode vreme sa mnom, tako da se mnogo radujemo predstojećem kampu. Moje devojke će biti uz mene - završava vaterpolista.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: HITNO PREBAČENA U BOLNICU! Sonji Vuksanović pukao silikon u zadnjici! DOBILA SEPSU! (FOTO)

Pink.rs

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

'