AKTUELNO

Pesmu je popularna pevačica snimila davne 1999. godine!

Goca Tržan je krajem devedesetih napustila sastav "Tap 011" i započela samostalnu karijeru, a po mišljenju mnogih tada je snimila i svoj najbolji album "U niskom letu", koji je izdat 1999. godine. Jedna od najslušanijih pesama bila je ona "Čujem da za mene pitaš", koja krije tajnu.

Foto: Printscreen YouTube/PaketAranzman-TVPolitika

Aleksandra Milutinović napisala je ovu numeru, a mnogi je slušaju u situacijama kada im je najteže, svoje impresije prema ovoj numeri iskazali su i u komentarima na socijalnoj platformi YouTube.

Ova pesma treba da uđe u antologiju bisera pop muzike zadnjih 50-tak godina! U poslednjih 25 sigurno je jedna od deset najboljih. Teško se nalazi tako savršen spoj muzičke forme i teksta - glasi samo jedan od komentara ispod ove pesme.

Foto: TvPink Printscreen

Iza pesme se navodno krije tužna subina jedne devojke koja je izvršila samoubistvo, a da li su ovi navodi istiniti ili je sve samo fikcija ostaje nam da nagađamo.

Foto: Pink.rs/R.L

PROČITAJTE JOŠ: NA OVOME BI JOJ MNOGI POZAVIDELI! Katarina Živković pokazala zanosno telo, muškarcima vilice pale na pod! (FOTO)

Pink.rs

#Goca Tržan

'