AKTUELNO

Sada joj je lakše.

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ove subote u svojoj emisiji ugostila je poznate i zanimljive goste, a među njima bili su: pevačica Ana Kokić, frontmen  Leksington benda Bojan Vasković, potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović i modni kreator Igor Todorović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je svojim gostima postavila pitanje "Kako ulepšavaš tvoj život sada?", a na samom početku poznata pevačica je ispričala kako sada sebi ulepšava život, nakon razvoda od vasterpoliste Nikole Rađena, pa podelila utiske sa putovanja na kojem je bila sa ćerkama.

Pa, sada je malo drugačije, situacija se mnogo promenila. Evo, sad smo skoro bile na jednom putovanju, bile smo pet dana, to im je bio rođendanski poklon od mene. Oduševila sam se koliko su bile strpljive i koliko su želele da pogledaju razne muzeje. Sada sam im rekla, svuda sa vama idem i eto to će biti naši mali rituali, odlazak jedno do dva puta godišnje, odlazak na naku destinaciju na koju nisu bili.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVI STE PLAKALI UZ OVAJ HIT GOCE TRŽAN! Posebno ćete se rastužiti kad čujete kakva se TRAGIČNA PRIČA krije iza njega! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja se nadovezala i postavila joj još jedno pitanje koje se odnosilo na razvod.

Je l' sam ti rekla da će ti biti lakše? - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je imala spreman odgovor, pa je prokomentarisala ovu za nju još uvek bolnu temu, a priznala je i da Rađen i ona podjednako vode računa o njihovoj deci.

Jako sam srećna što smo ostali u dobrim odnosima i što smo svakodnevno u kontaktu, što i dalje o našoj deci vodimo računa podjednako... - iskrena je bila Ana.

Pink.rs

#Ana Kokić

#Magazin In

#Sanja Marinković

'