AKTUELNO

Nju su zbog jedne fotografije uporedili sa svetskom zvezdom.

Ona je srpska Kajli Džener i u to nema sunjme. Komentari na ovu temu su počeli kada je pevačica i dizajnerka Didi J, na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju svoje zategnute zadnjice, a sličnu takvu fotografiju ima i mlada Kajli DŽener na svom Instagram profilu.

Foto: Promo

Niko nije gledao lepu odevnu kombinaciju, vec su svi komentari bili upućeni pevačicinim atributima. Izgleda, da Didi J uživa u luksuzu kao Kardašijanovi. Ona najviše voli svoje telo i posvetila mu se maksimalno, svakodnevno vežba te i nije čudo odakle ovakva pozadina.

U svoju karijeru uložila je mnogo truda i rada. Polako ali sigurno pronalazi svoje mesto među svetski poznatim ličnostima. Nedavno je izbacila spot sa Shaggy za pesmu ''Say no more'' koja se sve više sluša.

Foto: Promo

Foto: Printscreen Instagram

Pevacica je ovoga puta došla i do Afrike. Njena upornost urodila je plodom, jer se pesma trenutno vrti na najvecoj radio stanici u Africi.

- Presrećna sam što moja pesma postaje svetski hit, a tek je izašao spot. Zaista nisam očekivala da će moja pesma stići do Afrike. To je moj do sada najveci uspeh u karijeri - rekla je Didi J.

Foto: Promo

Foto: Promo

Autor: B. R.

#Dijana Janković

'