AKTUELNO

Stevan je iz minuta u minut iznenađivao devojke.

Prvi kandidat u najpopularnijem šouu za upoznavanje "Izvedi me" izašao je pred 30 devojaka koje treba da šarmira na neuobičajen način.

Foto: Printscreen Youtube

On je na veliku scenu iskoračio praveći selfi, a onda se pozdravio sa svakom devojkom ponaosob.

Foto: Printscreen Youtube

To se devojkama prilično dopalo, pa su se sve sa širokim osmehom na licu pozdravile sa njim.

Foto: Printscreen Youtube

Stevan Miladinović iz Prokuplja prilikom predstavljanja je izgubio samo jednu od devojaka, Bojanu, koja je pritisnula crveni taster.

- Mnogo je tu "ja" pa "ja", tako da su ga te male prepreke savladale u životu - obrazložila je takmičarka koja je digla ruke od Stevana i zamerila mu zbog selfija zbog kojeg "ni prvi stepenik nije video".

Foto: Printscreen Youtube

- S obzirom na to da je selfi, kao što znaš, obeležje 21. veka, možda bi trebalo da se vratiš u 20. ili 19. vek - odgovorio joj je on.

Stevan je u prilogu kojim se predstavio otkrio da se već nekoliko godina bavi modelingom i da je to krenuo da radi sa Dejanom Milićevićem, koji je za njega imao samo reči hvale. Osim toga, on mnogo trenira i brine o svom izgledu, na šta su neke devojke pritisnule taster.

Posle ovoga u igri su ostale 24 devojke.

Foto: Printscreen Youtube

Zorici se nije dopalo što je Stevan odbrusio Bojani, pa je pritisnula crveni taster, dok se ostalima nije svidelo što se bavi manekenstvom, jer ima to "nije zanimanje za muškarca".

Katarina ga je uporedila sa Džejmsom Frankom, rekla mu da je lep, ali joj se nije dopalo to što je mlad, dok je Kristina reagovala na ljubomoru, koju baš ne voli kod muškarca.

Zatim ga je Katarina zamilila da skine kapu, zbog čega je dobio aplauz od svih devojaka.

Foto: Printscreen Youtube

Sanja mu je odmah tražila broj telefona da bi ga fotografisala, jer joj treba muški model, a kada joj je jedna devojka dobacila pitanjem hoće li ga fotografisati golog, Sanja je spremno odgovorila.

- Može i golog, što da ne - rekla je ona, što je izazvalo opšti smeh.

Foto: Printscreen Youtube

Kada je trebalo da pokaže svoju sposobnost, on je sve devojke izveo ispred i odlučio da im pokaže nekoliko vežbi za zadnjicu.

Foto: Printscreen Youtube

- Veliki broj devojaka i mojih drugarica pitaju me koje vežbe da rade za zadnjicu, za zadnju ložu, pa ćemo, ako hoćete, da zajedno uradimo nekoliko čučnjeva i iskoraka koje ćete kasnije same moži da uradite kod kuće - objasnio je Stevan zbog čega se odlučio da to pokaže devojkama.

Posle ovog performansa većina devojaka je i dalje bila zainteresovana za Stevana.

Foto: Printscreen Youtube

Kada je kandidat pogasio tastere devojaka, ostalo mu je da izabere između Katarine M. i Tijane M.

Foto: Printscreen Youtube

Stevan ih je pitao "koliko im je bitan iznos na bankovnom računu", na šta je Katarina odgovorila da joj to nije bitno i da može da se snađe sama, dok je Tijana priznala da se bez novca ne može, ali da ne mora da ga bude preterano mnogo.

On je ipak na kraju izabrao Tijanu, dok je na papir napisao Anino ime.

Foto: Printscreen Youtube

Tijana mu je prebacila zbog toga i odmah mu objasnila da vežbe neće raditi, pa priznala da se ne seća kako se on zove, zbog čega su se na samom kraju ponovo rukovali i "upoznali".

Autor: V. T.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#Takmičar

'