AKTUELNO

Sa setom pričala o ocu.

Pre nekoliko večeri pevačica Ilda Šaulić održala je prvi nastup nakon smrti njenog oca Šabana Šaulića, koji je život izgubio u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Ilda je ovaj nastup posvetila svom ocu, a tada ju je najveću podršku pružio suprug Bojan Vučković.

Foto: Pink.rs

Život ide dalje. Muzika je moj posao, moj život, kao što je bila život i mom ocu. Verujem da je večeras on negde gore srećan što nastavljam da radim tamo gde sam stala - rekla je Ilda.

Ilda je na ovom svom nastupu otpevala i blok Šabanovih pesama, što je za sve prisutne u klubu bilo veoma dirljivo. Šaulićeva je priznala i da joj je veoma teško što je izgubila oca, ali i da pozitivno razmišlja nakon tragedije koja je zadesila njenu porodicu.

Foto: e-stock Miloš Rafailović, e-stock Mirko Rodić

Ja sam već rekla u jednoj emisiji da život ide dalje i da svi treba da se nosimo s tim najbolje što umemo, ja mislim da se nosim s tim kako treba. Moramo da idemo dalje. Život je čudo i sve nas negde testira koliko smo sposobni da prevaziđemo neke stvari u nekim situacijama. To je samo do nas. Ako kažete da sam jaka i hrabra, meni je drago, jer bih volela da sam takva i da tako izgledam. Ovo nije slučajno, već zato što treba da se ide dalje - izjavila je pevačica.

Foto: Pink.rs

Šaulićeva je istakla i da je presrećna što ima veliku podršku svojih kolega i prijatelja, koji su se te večeri pojavili na njenom nastupu. Ilda je rekla i da je želela da njen prvi nastup bude u Beograd, jer smatra da je najteže nastaviti karijeru iz svog grada.

Htela sam da u Beogradu bude prvi nastup. Nekako je najteže i najlakše iz svog grada. Mislim da je ovo pravi trenutak. Tu je mnogo prijatelja, kolega, porodice i biće sve to lakše uz njih - rekla je Ilda.

Pred novinarima, Šaulićeva je odlučila je da otkrije i šta joj je poručila majka Gordana Šaulić, pre nego što se uputila u klub gde je te noći imala prvi nastup nakon smrti oca.

Foto: Promo.

Pile smo kafu, baš smo se lepo ispričale. Poželela mi je mnogo sreće. “Večeras da zablistaš”, rekla je, a ja kažem: “Naravno, potrudiću se” - rekla je Šaulićeva.

PROČITAJTE: EKSKLUZIVNO ZA PINK.RS! SEKA ALEKSIĆ SE OGLASILA! Pevačica nije mogla ovo da prećuti, EVO ŠTA JE REKLA O BRATU koji je uhapšen!

Pink.rs

#Gordana Šaulić

#Ilda Šaulić

#Šaban Šaulić

'