AKTUELNO

Iza sebe ima dva neuspela braka, a jedno vreme je bila devojka pekarskog tajkuna sa kojim je dolazila u svađe koje su se završavale tučama.

Scena u kojoj Ana Saso izranja iz mora u providnoj beloj majici mnogima je ostala u sećanju. Atraktivna Splićanka je pre 35 godina proglašena za najlepšu Jugoslovenku, a uprkos tome što je nedavno proslavila svoj 53. rođendan i danas izgleda sjajno.

Ana Saso je sa samo 19 godina 1982. godine osvojila titulu Mis Jugoslavije. Ona je Imala angažmane u Parizu i Milanu, a dobila je i ponude da snimi filmove. Flmske karijere se odrekla jer nije želela da snima scene u toplesu. Na takmičenju za Mis sveta plasirala se u top 15, zbog čega je postala simbol lepote stare Jugoslavije.

Ana nije imala sreće s muškarcima. Iza sebe ima dva neuspela braka, jedno vreme je bila devojka pekarskog tajkuna Gusića sa kojim je dolazila u svađe koje su se završavale tučama. Posle jedne veće svađe Ana je navodno završila viseći na palmi. Nakon neuspešne veze, bila je u vezi sa fudbalerom Igorom Štimcem, koji ju navodno takođe zlostavljao.

Bila je u braku i sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem.

Bila je u braku i sa Igorom Franceskijem. Ribar i pravnik ju je varao. Ana je Igora ostavila, a dve godine posle razvoda on je uhapšen jer su se u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

Takođe je bila u u vezi sa splitskim hirurgom Hrvojem Tomasovićem u čijem je društvu i posljednji put snimljena u javnosti. Iako je prošlo 35 godina kada je nosila titulu Mis Jugoslavije, Ana i danas izgleda sjajno, što dokazuje i fotografijama na društvenih mreža.

Autor: M. K.

#Ana Saso

#Jugoslavija

#Ljubav

'