AKTUELNO

Otvorila dušu za Pink.rs!

Pevačica Sandra Afrika predstavila je spot za pesmu "SOS" koju izvodi zajedno sa Balkaton gengom u emisiji "Novo jutro" kod Predraga Sarape, a zatim dala ekskluzivni intervju za portal Pink.rs.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Upitali smo je koliko je zadovoljna svojom saradnjom sa Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim radi i na novom albumu, kao i da li ima neku zanimljivu anegdotu sa snimanja pesama.

Mi smo radili i "Impozantno". Hteli smo da vidimo kako će publika da primeti to nešto novo moje i zaista je bilo impozantno. Nastavili smo dalje saradnju, odlučili smo da uradimo i album. "SOS" je izašla. Pripremam sada dalje dosta pesama i spotove za svaku od tih pesama. Izaći će jedna nova pesma pre albuma, moja solo. Očekuje se album krajem godine. Što se anegdota tiče, Rasta je uvek bio na snimanjima, sviđa mi se organizacija njegova, uredan je. Jako je tačan, sve na vreme, sve što kaže to i ispuni - rekla je Sandra.

Sandra se nedavno pojavila i na rođendanu svog bivšeg dečka Vladimira Volkova, što je izazvalo lavinu komentara u javnosti, pa je pevačica progovorila o njihovom odnosu, kao i tome da li ima novog muškarca u životu.

Mi smo u okej odnosima. Nema potrebe da se svađamo i da se od toga pravi cirkus. Ja sam sa svim mojim bivšim momcima u okej odnosima, tako će, ja se nadam, i ostati. Nemam novog muškarca - istakla je Sandra.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Pevačica je na "Zadrugoviziji 3" ušla u konflikt sa učesnicom najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" Stanijom Dobrojević, a potom i pevala na žurki na velelepnom imanju u Šimanovcima, pa je otkrila kako sada gleda na tu svađu, kao i kakvi su joj utisci posle svega.

Totalno nebitna priča meni. Nemam šta da prokomentarišem na tu temu. Žao mi je što sam se našla u toj priči, meni to zaista ne treba. Ja nisam neko ko je gradio svoju karijeru na skandalima i ko se kačio za kolege, na ovo ili na ono. Uvek sam gledala sebe, svoj posao i rad, kačila sam se samo za sebe, tako da neću to ni sada. Nije trebalo ni na Zadrugoviziji ni da komentarišem to. Tako je sve nekako ispalo - kaže Sandra.

Kako je jedna od glavnih tema u Srbiji borba protiv nasilja nad ženama, a bivši zadrugar Miki Đuričić je nedavno najstrožije kažnjen od strane Velikog šefa zbog fizičkog nasrtaja na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, a odmah potom i procesuiran u policiji, upitali smo Sandru da li je videla spornu situaciju i kakvu poruku ima da uputi ženama u Srbiji.

Nisam videla, čula sam. Ne podržavam to. Ja ne znam šta je bilo, ali štagod da je bilo, to je moglo da se završi drugačije, a ne tako. Naravno da treba da se to zaustavi da se ne dešava i da žene prijavljuju to i pobegnu iz situacije, ako je to moguće. Bilo bi najbolje kada se to ne bi dešavalo i kada bi se stvari odvijale drugačije - zaključila je Sandra.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Intervju sa Sandrom pogledajte u nastavku.

Autor: M. Popović

#Sandra Afrika

'