AKTUELNO

Bujica emocija u studiju.

Šesti po redu u drugoj polufinalnoj noći "Pinkovih zvezdica - All stars" nastupio je David Radosavljević sa pesmom "Boliš me" Mirze Selimovića.

Foto: Pink.rs

David je i ovoga puta uspeo da dotakne sve svojim moćnim vokalom, ali i emocijama koje je izneo na dlanu, pa su svi bez daha gledali ovaj spektakl. Žiri je uživao u pevačkom performansu koji je priredio David, uz podršku plesačica koje su bile sa njim na sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Petočlani žiri koji je proteklih osam meseci ocenjivao zvezdice i ove noći dao je svoje stručne komentare na svaki nastup, pa i na Davidov.

Ja sam omađijana, tako si bio emotivan, toliko si harizmatičan, ja nemam reči. Izabrao si pesmu koja me je dotakla i potresla i baš ti hvala na ovome - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Svojom zaslugom si ovde, ja ovu pesmu ne znam ali znam da peva Mirza, a on je jedan od vodećih vokala na ovim prostorima. Otpevao si sa tolikom energijom i jačinom, želim ti svu sreću. Talenat je tu, mnogo si sladak dečko, to ne moram ni da govorim, a ovo večeras je stvarno bilo divno - rekla je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ti izgledaš kao latino zavodnik, tako pevaš, a tako se i ponašaš. To je potrebno za pevačku harizmu na bini, to je poželjno da imaš kontakt očima, da znaš kako da takneš muziku. Dobru si pesmu izabrao, ti najbolje plivaš u ovome, samo tako nastavi, ja ti želim puno sreće - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Davida Radosavljevića, njegov redni broj za glasanje je 10, a za njega možete glasati tako što ćete pratiti uputstvo za glasanje u nastavku!

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kako je izgledao ovaj spektakularan nastup Davida Radosavljevića pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#David Radosavljević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'