AKTUELNO

Otvorila dušu!

Popularna pevačica Slađa Alegro pre nekoliko dana proslavila je prvi rođendan svojoj naslednici Mili. Pevačica je napravila rođendansku proslavu u svom rodnom Obrenovcu, kojoj su prisustvovale i njene kolege Ceca Ražnatović, Adil Maksutović, Andreana Čekić, Peđa Medenica, Srećko Krečar i drugi.

Sjajno je bilo. Kod nas je uvek fino, opušteno bez neke tenzije, bez neke prevelike organizacije, nego je onako poprilično spontano. Bio je vreo dan, pa smo se svi topili zarad Mile, zarad ljubavi, zarad nas, zarad dobrog provoda, nadam se da nije bilo toliko strašno. Hvala svima javno koji su došli, porodici, prijateljima i kolegama. Jedino Seka je bila sprečena da bude sa nama, ali je tu svakako sa nama uvek - rekla je Slađa.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Presrećna sam zbog njih, jer Seka i Veljko kao par, kao porodica, zaslužuju sve najlepše na ovom svetu jer su divni ljudi pre svega i presrećna sam zbog njih, onako najiskrenije - kaže Slađa, koja se osvrnula i na medijske nastupe o svojoj koleginici Andreani Čekić:

Slađa ne krije oduševljenje zbog toga što je njena koleginica i dobra prijateljica Seka Aleksić u blagoslovenom stanju, što je pevačica ekskluzivno potvrdila za portal Pink.rs.

Ja sam njen prijatelj i tu sam za nju uvek. Apsolutno u ničiji život ne zalazim, u odluke, planove ili bilo šta. Svako vodi svoj život kako treba. Tu sam uvek da pružim ruku podrške.

Ona je prokomentarisala i trenutna dešavanja u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" i oštro osudila nasilje nad ženama i nasilje bilo koje vrste.

Ne, ne podržavam bilo koje nasilje i neću dublje da zalazim u tu temu.

Kompletan intervju sa pevačicom pogledajte u narednom snimku.

Autor: D. Cakić

#Slađa Allegro

'