AKTUELNO

Dodeljene nagrade u tri segmenta.

Kada je počela sa emitvanjem 2014. godine, niko nije mogao da pretpostavi da će kratka forma "Premijera", postići toliki uspeh i postati najgledanija emisija o životima slavnih. Danas, emisija "Premijera", iz koje se izrodila omiljena nedeljna emisija "Premijera-Vikend specijal", proslavlja pet godina postojanja - pet sezona ekskluzivnih priča i premijernih intervjua.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Tim povodom je večeras održana gala proslava petog rođendana emisije "Premijera", pod nazivom "Only Celebrities Party", a Ognjen Nestorović, Tijana Prica, Katarina Nikolić, Nemanja Vujičić i ostatak ekipe je sa kolegama iz drugih medija, ali i brojnim domaćim i regionalnim poznatim ličnostima proslavio ovaj značajan jubilej.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Crvenim tepihom večeras su prošetale neke od najpoznatijih i najuticajnijih ličnosti u našoj zemlji, koje je ekipa emisije "Premijera" verno pratila tokom ovih pet sezona. Aleksandra Živojinović, Dragan Kojić Keba, Boban Rajović, Goga Sekulić, Mia Borisavljević i Bojan Grujić, Danijela Karić i Ivan Mileusnić, Katarina Grujić, Ana Bekuta, Marina Visković, Saša Matić, Željko Šašić, Goca Tržan, Aco Pejović, Dara Bubamara, Tanja Savić, Mira Škorić, Sergej Ćetković samo su neke pevači koji su prodefilovali crvenim tepihom. Podršku su pružile i naše Pinkove zvezdice Mateja Vukašinović, Teodora Tara Stojanović, Igor Lazarević, Darija Vračević, Nika Purić, Žarko Pribaković, Ljuba i Marina Stanković i Bojana Radovanović. Među zvanicama su se našle i mlade popularne zvezde Edita Aradinović, Rimski i Corona, Teodora Džehverović, Gazda Paja, Sara Jo, Mili, Sanja Vučić i mnogi drugi.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Uz ekipu emisije "Premijera" su večeras bili i glumci Iva Strljić, Luka Raco, Vlada Aleksić, Jelena Gavrilović, Uroš Jovičić, Zinaida Dedakin, ekipa filma "Balkanska međa" i serije "Šifra Despot, zatim sportisti Vlada Mandić, Ivana Maksimović, Marija Savić Srećković i Davor i Dolores Štefanek. Među poznatima koji su večeras slavili sa "Premijerom" bili su i Damir Handanović, Goran Jovanović, Bata Spasojević, Ruža Rupić, Dunja Jovanic, Suzana Perić, Saša Vidić, Sofija Milošević, Dušan Petrović i mnogi drugi.

Na samom početku, prisutnima se u ime ekipe emisije "Premijera" obratila Maja Manojlović, voditeljka programa.

- Uvaženi gosti, dragi prijatelji, uvaženi saradnici, drage kolege... Dobrodošli na naših pet, bolje rečeno, naših prvih pet. Danas nam se dlanovi znoje baš kao i te 2014. godine, kada je na TV Pink prvi put emitovana emisija "Premijera". Emisija u kojoj su gledaoci čak pet dana nedeljno, tokom 15 minuta trajanja, saznali sve detaljno upravo o vama. Bili smo vam za petama kada ste u tome uživali, a šunjali smo se iza vas i kada ste imali želju da nam umaknete. Zbog svega toga, emisija "Premijera" postala je pre svega omiljena emisija o poznatima, a onda i najgledanija - rekla je Maja između ostalog.

Nakon toga usledila je dodela nagrada - 15 nagrada dodeljeno je u tri segmenta: "Regionalne zvezde", "Zasluženo" i "Utisci".

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U segmentu "Regionalne zvezde", nagradu za žensku regionalnu muzićku zvezdu osvojila je Severina Kojić, koja se prisutnima obratila video-porukom, a nagradu je u njeno ime preuzeo njen svekar Dragan Kojić Keba. Titulu muške regionalne muzičke zvezde osvojio je Željko Joksimović koji se takođe zahvalio video-porukom. Nagrada za novu regionalnu muzičku zvezdu otišla je u ruke Senide, pop zvezdu je Nataša Bekvalac, dok je folk zvezda Aleksandra Prijović.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

U segmentu "Zasluženo", nagradu za premijerni film osvojio je film "Balkanska međa", a premijerna serija je "Državni službenik". Nagradu za premijernu karijeru osvojio je legendarni Zdravko Čolić, za premijerni spot Saša Kovačević, a za premijerni koncert Marija Šerifović.

Treća kategorija "Utisci" objedinila je nagradu za premijerni come back koju je osvojila Ana Nikolić, premijernu pobedu koju je dobila Dea Đurđević, premijernu legendu koju je posthumno dobio Šaban Šaulić, premijernu zvezdu dijaspore koju je osvojila Dragana Mirković i dok su nagradu za premijerne minute dobili Kija Kockar i Sloba Radanović.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Balkan Bit bend i Vesna Pavlović zabavljali su goste, za glamuroznu rođendansku tortu su se pobrinule "Wish torte", a za prelepu dekoraciju koju su svi prisutni pohvalili bila je zadužena agencija Wedding and events by Svadbena zvona.

Ekipa emisije "Premijera" zahvaljuje se na podršci koju su im pružile javne ličnosti, ali i kolege iz drugih medija, uz obećanje da će nastaviti predano da rade na novim ekskluzivnim pričama.

Pink.rs

#Premijera

'