AKTUELNO

Ove zvezde su obeležile proslavu pet godina postojanja "Premijere".

Glamuroznom proslavom u jednom beogradskom restoranu, ekipa "Premijere" sinoć je proslavila pet godina postojanja, tokom kojih je stekla status najgledanije emisije o poznatima. Tokom pet sezona, premijerna kamera u stopu je pratila one najbolje i najuticajnije iz javnog života ne samo Srbije i regiona, već i iz sveta, a sinoć su zvezde svojim dolaskom pokazale koliku podršku pružaju "Premijeri". Na crvenom tepihu su se nešto više od sat i po vremena smenjivale brojne poznate ličnosti, koje su tokom pet godina imale odličnu saradnju sa najpopularnijom emisijom o poznatima, a na "Premijerinu" proslavu su došla i naša poznata TV lica i kolege iz drugih medija.

Osim toga što je noć bila posvećena ekipi emisije "Premijera", koja je predano radila na svakoj ekskluzivnoj priči i intervjuu, proslavu je obeležila i dodela premijernih nagrada, koje su bile podeljene u tri segmenta - "Regionalne zvezde", "Zasluženo" i "Utisci".

Kada je reč o regionalnim zvezdama, nagradu za žensku regionalnu muzičku zvezdu osvojila je Severina Kojić, a nagradu u njeno ime preuzeo njen svekar Dragan Kojić Keba. Titulu muške regionalne muzičke zvezde osvojio je Željko Joksimović koji se takođe zahvalio video-porukom i čestitao ovaj jubilej. Pop pevač je insistirao da niko ne preuzme nagradu u njegovo ime i izrazio je želju da to uradi lično u emisiji "Premijera-Vikend specijal". Nagrada za novu regionalnu muzičku zvezdu otišla je u ruke Senide, pop zvezdom šroglašena je Nataša Bekvalac, dok je nagradu za folk zvezdu primila Aleksandra Živojinović.

U segmentu "Zasluženo", nagradu za premijernu seriju dobio je "Državni službenik", kog je na TV Pink pratila milionska publika. Nagradu za premijernu karijeru osvojio je legendarni Zdravko Čolić, čiju su svaku turneju i zemlji i regionu pratile premijerne kamere. Za premijerni spot nagrađen je Saša Kovačević, dok je nagradu za premijerni koncert osvojila Marija Šerifović. Kako Marija zbog unapred zakazanih poslovnih obaveza nije bila u mogućnosti da preuzme nagradu, insistirala je da to učini Ognjen Nestorović.

Dobro veče svima, imam veliku tremu. Prvo jedan aplauz za 'Premijeru'. Hvala svima što ste došli da proslavimo zajedno. Marija je na poslovnom putu, a pošto je naša draga saradnica, dogovorili smo se da to uručenje organizujemo u 'Premijera-Vikend specijalu' - rekao je Ognjen.

U trećoj kategoriji "Utisci", nagradu za premijerni come back dobila je Ana Nikolić, koja je rođendan čestitala video-porukom, za premijernu zvezdu dijaspore Dragana Mirković, koja zbog krsne slave nije mogla da preuzme nagradu, ali se prisutnima obratila video snimkom, dok su nagradu za premijerne minute dobili Kija Kockar i Sloba Radanović.

Posebno emotivan trenutak bio je kada je proglašeno da je nagradu za premijernu pobedu dobila naša voditeljka Dea Đurđević. Višeminutni aplauz i ovacije dirnule su Deu, koja je tokom govora bila na ivici suza.

Au... Nisam zaplakala nijednom za sve ovo vreme rehabilitacije, u stvari jesam jednom - kada sam stala na noge... I sad. Moram da iskoristim priliku da pozdravim moju informativu. Premijernoj ekipi čestitam, hvala što ste bili uz mene i što ste tako divne kolege, pa da proslavimo i 105 godina - rekla je Dea.

Foto: e-stock Časlav Vukojičić

Još jedna emotivan trenutak bio je kada je nagradu za premijernu legendu, u ime pokojnog pevača Šabana Šaulića, preuzela njegova ćerka Ilda Šaulić.

Foto: e-stock Časlav Vukojičić

Pored mnogo nagrada koje sam dobila u životu, ovo je zaista jedina koju nisam želela da primim. Kao što ste rekli, on je bio legenda i otišao je kao legenda. Hvala vam na ovoj nagradi, zato što je ovo, uz njegove pesme, pravi način da sačuvamo uspomenu na njega - rekla je Ilda.

Nakon zvanične ceremonije dodele nagrada, Ognjen Nestorović, Tijana Prica, Katarina Nikolić, Nemanja Vujičić, Irena Atansković Hrnjak, Ksenija Davidović i Jelena Bašić isekli su tortu i žurka je mogla da počne. Proslava je trajala do dugo u noć, a mikrofona su se latili Goca Tržan, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Milena Ćeranić, ali i Bebi Dol koja je oduševila prisutne. U jednom trenutku je čak i Dušica Jakovljević zapevala dobro poznatu pesmu "Tropski bar" i podigla sve na noge, a kolege su je nazvale "Novom nadom naše estrade".

Foto: e-stock Časlav Vukojičić

Velike domaće i regionalne zvezde iz različitih sfera javnog života, dobra zabava i muzika i pre svega odlična atmosfera, obeležile su proslavu prvih pet godina "Premijere", a nama ostaje da uživamo u ekskluzivnim pričama i da proslavimo desetogodišnji jubilej.

Autor: M. Đ.

#Dea Đurđević

#Ilda Šaulić

#Nagrada

#Premijera

#emisija

'