AKTUELNO

Oduševili sve na rođendanu emisije 'Premijera'!

U Beogradu je sinoć održana glamurozna proslava petog rođendana najgledanije emisije o poznatima "Premijera" kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti. Naravno, ovaj događaj nije mogao da prođe bez zaštitnih lica televizije Pink, a u tu grupu svakako spadaju voditeljka Dušica Jakovljević i voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Na samom početku intervjua, Dušica i Darko čestitali su "Premijeri" ovaj veliki uspeh.

Ja želim ekipi emisije 'Premijera' da budu takvi kakvi su bili do sada, jer taj pozitivan stav prema životu, prema poslu, to nedopuštanje ni umoru ni bilo kakvom zamoru materijala da se ispreči do najboljih emisija, najboljih priloga, najvećih ekskluziva, to zadovoljstvo koje osećate posle svega toga... Da se družimo i dalje! Ja kad završim lajv i probudim se ujutru, prvo gledam "Premijeru" - rekla je Dušica.
'Premijeri' želimo da i dalju ostanu najpremijerniji, oni su za ovih pet godina zaista mnogo toga uradili, najveće domaće, regionalne i svetske zvezde i želimo im da tako bude i narednih pet godina i posle ponovo. Poljubac za Premijeru! - rekao je Darko.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Ovaj dvojac publika je zavolela tokom prve i druge sezone Zadruge, a kako oboje priznaju, jedva čekaju da vide šta je Veliki šef pripremio za treću, te otkrili šta će raditi tokom leta.

Ništa, čekamo treću Zadrugu! Život će biti tako dosadan i mizeran... (smeh). Život će mi biti "E, ajde da vidim samo do kad mogu negde da budem i da se vratim nazad". Čula sam da je kasting "Zadruge 3" potpuno iznenađenje i totalno ludilo, i ne želim da znam ništa dok ne stanem na pozornicu ponovo u septembru. Jedva čekam treću Zadrugu, još se ni ova nije završila, ja jedva čekam treću! - rekla je Dušica.
Čekamo treću Zadrugu, a do tada ćemo raditi vredno tokom leta na portalu Pink.rs, imaćete priliku da čitate sve ekskluzivne intervjue, sve priče, pratićemo ih u stopu. Dušica će da odmara, odmaraću malo i ja i spremamo se za treću Zadrugu! - istakao je Darko.

Ceo intervju sa Dušicom i Darkom pogledajte u nastavku.

Autor: S. K.

#Darko Tanasijević

#Dušica Jakovljević

#Premijera

#Žurka

'