AKTUELNO

Mislio je da ovo niko neće primetiti?

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukućanima je pušten video-snimak u kom je David Dragojević, tokom veze sa Aleksandrom Subotić, poljubio ovu zadrugarku, a zatim iza njenih leđa poljubio Lazara Jeremića. Sve se dogodilo u prvim nedeljama rijaliti programa "Zadruga 2".

Foto: TV Pink Printscreen

Svi ukućani bili si šokirani kada su ovo videli. Aleksandra Subotić nije mogla da veruje šta joj je bivši verenik uradio iza leđa, dok Lazar Jeremić nije skidao osmeh sa lica. Inače, Lazara i Davida već mesecima prate sumnje da gaje emocije jedan prema drugom, s obzirom na to da su veoma bliski, da je Dragojević nekoliko puta sedeo Lazaru u kiriju i da su se držali za ruke.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragojević je sve vreme negirao da se ovo dogodilo. Davida je pogodila istina i to što su svi ukućani videli ovaj snimak, zbog čega je bio veoma nervozan, a zatim napustio sastanak i izašao u dvorište.

Nije tako! Mene ovo pogađa! - rekao je David vidno nervozan, a zatim napusio sastanak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je rečeno da je gej sto puta i nije ovako ragovao. Ovo je iživljavanje. Snimak nije montiran! - rekao je Lepi Mića.
Davidu nije ni prvi ni poslednji put da ga optužuju da je gej. Ja nisam to videla i milion puta sam ga branila. Jelena Krunić ga je prvi put optužila da je bio u nekoj gej aferi sa frizerom. David tada nije ovako odreagovao. Ovo David sam pravi i sve što pravi pravi svojom reakcijom. Ja to nisam videla. David je neko ko se licka i p*cka i ko oblači te šarene bolje - bio je Aleksandrin komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Korać je zatim izašla u dvorište i pozvala svog verenika da se vrati na sastanak, nakon čega je to on učinio. U tom momentu Lazar Jeremić je imao svoje izlaganje, a zatim je David nastavio da drami.

Meni je ovo smešno. Znam ko sam i šta sam - kratko je rekao Lazar Jeremić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam iz toga i neću tako! Ja sam njega uhvatio i poljubio. Ne žeim da sam u toj priči! - rekao je David.
To kod nas nije prrihvaćeno i normalno je da mu se lepe takve etikete. David nikada u životu nisam videla da ima odnos sa nekim muškarcem kao sa Lazarom - dodala je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Lazar Jeremić Jera

'