AKTUELNO

Spekulisalo se da su se i venčali u tajnosti.

Jedan od najpopularnijih ljubavnih parova na domaćoj estradnoj sceni Rada Manojlović i Haris Berković ponovo podižu veliku prašinu javnosti.

Mediji su nedeljama unazad pisali da su se njih dvoje venčali u tajnosti, a da o tome nisu obavestili čak ni sve članove porodice, a sada je još jedna informacija isplivala u javnost. Naime, Rada je navodno u blagoslovenom stanju, a ovu vest je podelila samo sa najbližima.

Foto: Instagram

Rada se drugaricama žalila da je bole grudi i da joj se stalno spava. Kada su je pitale da li joj je ciklus uredan, ona je rekla da baš i nije, ali da njoj često kasni, pa zbog toga ne brine. Ali kada su krenule mučnine, posumnjala je na trudnoću - ispričala je pevačicina prijateljica i dodala:
Umor koji oseća ona je pravdala padom imuniteta, ali ja sam joj rekla da poseti lekara ili da sama kupi test za trudnoću u apoteci i da za svaki slučaj proveri da nije to razlog. Ona se na to nasmejala, rekla je da možda i jeste pošto se ona i Hari već duži period ne paze. Njoj je bilo neprijatno da ide u apoteku jer će je prepoznati, pa sam ja otišla umesto nje i kupila test. Čekala je da Haris dođe kući i da onda uradi. Bio je pozitivan. On se oduševio, a nju je uhvatila panika. Istovremeno se raduje i plaši šta će s poslom jer ima mnogo zakazanih nastupa. Haris joj je rekao da ne brine, da će on raditi, a da ona što pre ode kod lekara na pregled i da sluša njegove savete.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ĆERKICA SPAVA, TATA I MAMA SE PROVODE: Mia Borisavljević otkrila zašto nije povela Emu na žurku, pa priznala nešto o čemu MNOGE ŽENE PRIČAJU! (VIDEO)

Pink.rs

#Haris Berković

#Rada Manojlović

'