AKTUELNO

On je uživao na glamuroznoj Pinkovoj sceni!

Sledeći, drugi po redu u večerašnjem finalu 'Pinkovih zvezdica - All Stars' predstavio se Žarko Pribaković, a za ovu priliku izabrao je numeru "Bailando" koju u originalu izvodi latino zavodnik Enrike Iglesijas.

Foto: TvPink Printscreen

Na sceni sa Žarkom blistale su plesačice koje su svojim plesnim umećem ostavile sve bez teksta i učinile njegov nastup još boljim.

Foto: TvPink Printscreen

Izuzetno sam bila zabavljena, to mi je baš drago (smeh). Ove dve plesačice su ti mnogo pomogle, vidim da si naučio te osnovne korake salse. Ali što moj muž kaže "Malo igraš ko stalak za infuziju" (smeh). Ali nema veze, jako je lepo to videti, ove dve devojke su bile fantastične, ti si bio fantastičan i želim ti mnogo sreće - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Odličan izbor pesme, sve je bilo super, ti si tu da pevaš, one da igraju i sve mi se svidelo. I super je stajling, podsetio si na njega. Bravo, Enrike! - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Žarka Pribakovića, njegov redni broj za glasanje je 2, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za njega iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Žarkov nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Žarko Pribaković

'