AKTUELNO

Svi su pali pred njenim talentom!

U finalu 'Pinkovih zvezdica - All Stars' četvrta po redu na velelepnoj sceni pojavila se Teodora-Tara Stojanović. Kao što je bio slučaj sa Sergejem, i ova takmičarka je odlučila da ostane u svojoj sigurnoj zoni te se predstavila numerom "Press" koju u originalu izvodi Kardi B.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je sve vreme dominirala na sceni i za to dobila zasluženo veliki aplauz, a voditeljka Marijana Mićić je priznala da uvek čeka njen nastup.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ovo slušam kod kuće i u kolima, to svi znaju. Ustala bih, ali ne mogu jer sam ovde povezana, a dobila bi stajaće ovacije. Na svom si terenu, pesma je nova, ali si dobro to odradila i videla sam da si vežbala i nisam sumnjala u tebe. Treba da uđeš u superfinale, ti si moja miljenica - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo zaista suvereno i najbolje radiš u ovom takmičenju, ne postoji niko ko takav fazon donosi na scenu kao ti. Meni se jako dopalo, ovo je bilo stvarno fantastično, toliko si autentična u tome i želim ti sreću ako budeš ostajala u našoj zemlji, da ti neko napravi ovakvu pesmu - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Teodoru-Taru Stojanović, njen redni broj za glasanje je 6, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za nju iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

U nastavku pogledajte njen nastup.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: Pink.rs

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Tara Stojanović

'