AKTUELNO

Ostao veran svom stilu!

U finalu 'Pinkovih zvezdica - All Stars' osmi po redu predstavio se David Radosavljević. On je, kao i nekoliko njegovih drugara iz takmičenja, ostao veran svom stilu, pa se i u ovoj važnoj večeri predstavio Adilovom pesmom "Maskenbal".

Foto: TvPink Printscreen

On je na sceni imao pravi, mali glumački performans u kom mu je pomogla plesačica.

Foto: TvPink Printscreen

Jao, Davide... Kakav si ti macan! Starije se ponašaš, imaš taj neki pogled malo zrelijeg dečaka. Želim ti mnogo sreće, da ti se desi sve ono što priželjkuješ kad je muzika u pitanju. Izuzetno je lepo počeo nastup, ta vaša raspravica, ali nemoj da se raspravljaš sa ženom previše (smeh). Lepo si pevao, izabrao si lepu pesmu. Moraš malo da iskočiš iz zone komfora, nekad će ti trebati neka brza pesma - rekla je Goca Tržan, a svoj komentar je, između ostalih, dao i Aleksandar Sale Cvetković.

Foto: TvPink Printscreen

Super je ovo, stvarno, tebi ovaj fazon stoji. Osećaš, možeš da preneseš na nas i da nas ukanališ sa emocijama - rekao je Sale.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Davida Radosavljevića, njegov redni broj za glasanje je 10, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za njega iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Davidov nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#David Radosavljević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'