AKTUELNO

Dugo ga nije bilo na malim ekranima.

U današnjem izdanju vaše omiljene emisije "Premijera - Vikend specijal" jedan od sagovornika novinara Nemanje Vujičića bio je i slavni vaterpolista Nikola Rađen.

Foto: TvPink Printscreen

On je došao na beogradski aerodrom kako bi sačekao prijatelja da bi zajedno išli na današnji vaterpolo spektakl, a onda je prvi put stao pred televizijske kamere posle razvoda od popularne pevačice Ane Kokić.

Nikola je objasnio u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom, ali i kako su njihove ćerke podnele razvod svojih roditelja.

Foto: TvPink Printscreen

Što se toga tiče, mi najnormalnije funkcionišemo i meni je drago zbog toga, sve ostale stvari koje su iza nas su iza nas i život ide dalje. Deca su živa i zdrava, odlične su u školi, što mi je najbitnije. Ja sam sada ovde i provodiću više vremena sa njima - rekao je Rađen i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Koliko god je moguće mi imamo najnormalniji odnos, ne izostaje ni ona s posla, kao ni ja, sve radimo u dogovoru. Deca su sad na raspustu i verovatno će više vremena provoditi sa mnom, zbog Aninih nastupa tokom leta, što je normalno. One će biti sa mnom i u kampu.

Ono što je interesovalo sve pripadnice lepšeg pola jeste da li Nikola ima novu simpatiju, a on je po prvi put dao odgovor na ovo pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE MOŽE DA DOČEKA DA SE MARINA PORODI: Prava roda već posetila dom Darka Lazića, pevač se oduševio! (FOTO)

Nemam, još uvek - rekao je kratko vaterpolista.

R. L.

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

'