AKTUELNO

Bavi se modelingom.

Glumac Voja Brajović ima i te kako talentovane naslednike. Njegova ćerka Iskra krenula je očevim stopama i uplovila glumačke vode, a Vojin sin Vukota svojim izgledom osvojio je pripadnice nežnijeg pola širom naše zemlje.

Foto: TvPink Printscreen

Sa Vojinom ćerkom i njenim zanimanjem, domaća publika je i te kako upoznata, dok retko ko zna da se Vukota bavim modelingom i da je pre nekoliko godina bio jedna od najtraženijih muških manekena.

Vukota je odlučio i da napravi pauzu jer se posvetio filmskoj industriji, a zatim se nakon izvesnog vremena ponovo vratio na modnu pistu.

S jedne strane postoji ta instant-prepoznatljivost prezimena, što nekim ljudima može da deluje zanimljivo. To obično bude kratkog daha i dobro je što je tako. Na kraju dana, mi smo ono što jesmo i nikakva rodbinska veza nam ne može pomoći da se izdiferenciramo kao izuzetne individue ukoliko to prosto nismo. Važno je biti svoj i ne dopustiti da te poznato prezime definiše na bilo koji način - rekao je jednom prilikom Vukota.

PROČITAJTE: ČOLAK ĆE UJUTRU BITI TUŽEN! Zerina surovo odgovorila bivšem zbog njegovih navoda da je bila sa OŽENJENIM MUŠKARCIMA! (FOTO)

Pink.rs

#Iskra Brajović

#Voja Brajović

'