AKTUELNO

Ovom fotkom je raznežila sve obožavatelje.

Popularna pevačica Ana Nikolić se trudi da zaboravi težak period koji je propraćen mnogobrojnim turbulencijama koje su prouzrokovane razvodom od repera Stefana Đurića Raste. Uprkos svemu tome, Ana uspeva da zadrži osmeh na licu uz pomoć ćerkice Tare, ali i fanova koji joj pružaju ogromnu podršku.

Foto: TvPink Printscreen

Da se Ana uvek vrlo rado seća svog detinjstva za koje je vežu samo lepe uspomene, dokazuje i fotografija koju je podelila sa sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram. Naime, pevačica je objavila fotku na kojoj kao malena devojčica pozira sa flašom piva u ruci uz šaljivi opis - "Ovako je sve počelo". Pevačica je očigledno aludirala na to da i kada je bila mala da je bila veoma dosetiljiva i zanimljiva i da je svojim igrarijama zabavljala sve oko sebe.

Pročitajte još: KADA JE ANABELA NAPUSTILA 'FANKI DŽI', ONA JU JE NASLEDILA: Evo kako sada izgleda pevačica sa kojom je nastupao Gagi Đogani! (FOTO)

Ova fotografija je oduševila sve njene obožavatelje, a ovo je još jedan dokaz da Ana pozitivno razmišlja bez obzira na sve probleme koji su je zadesili i da je ovom slikom želela svima da pokaže kako bi bila luckasta devojčica.

Pink.rs

#Ana Nikolić

'