AKTUELNO

Aleksandra je potpuno napustila televizijski posao i povukla se iz javnosti.

Iako je voditeljsku karijeru ostavila iz sebe, Aleksandra Jeftanović i dan-danas važi za jedno od omiljenih TV lica, posebno nakon što je bila domaćin tada najgledanijeg rijalitija "Farma". Svojom odmerenošću, rečitošću, lepotom i harizmom osvojila je gledaoce širom regiona i s pravom postala jedna od najprepoznatljivijih voditeljki ružičaste televizije.

Foto: Promo.

Rođena u Ljubljani, Aleksandra je tokom svog života živela u Šapcu, gde se sprijateljila sa Ognjenom Amidžićem, zatim u Novom Sadu, Madridu, da bi se na kraju skrasila u Beogradu.

Foto: RTV Pink

Svoju televizijsku karijeru započela je 1996. godine kada je došla na audiciju i među 1.500 kandidata izabrana za voditeljku TV Pink. Aleksandra je počela da vodi emisiju "City", a zatim i "City Club", te je zajedno sa kolegama Biljanom Obradović, Marijom Tarlać, Boškom Jakovljevićem i Stankom Škugorom činila prvu postavu ove popularne emisije. Petorka je zahvaljujući ovoj muzičkoj emisiji, tada jedinstvenoj na ovim prostorima, stekla ogromnu popularnost.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Aleksandra i nakon završetka emitovanja emisije "City Club" ostaje na TV Pink, na drugim projektima koji su bili veoma gledani. Lepa voditeljka bila je domaćin emisija "Sav taj Pink", "Da pređemo na ti" koju je vodila sa Ivanom Baltić, zatim "Tri puta da" i "Pink target".

Foto: RTV Pink

Nakon višegodišnjeg iskustva na TV Pink, Aleksandra je bila voditeljka rijalitija "Dvor", ali je ipak najveću popularnost stekla kao voditeljka rijalitija "Farma" od 2009. godine.

Danas, Aleksandra je potpuno napustila televizijski posao i povukla se iz javnosti. Bavi se privatnim biznisom, a kako danas izgleda imali smo priliku da vidimo nedavno kada je gostovala kod Sanje Marinković u emisiji "Magazin In".

Da li biste voleli da Aleksandru ponovo gledate na televiziji?

Autor: M. Đ.

#Aleksandra Jeftanović

#Farma

#RTV Pink

#Televizija Pink

#voditeljka

'