AKTUELNO

Njeni fanovi kažu da joj odlično i ovo pristaje.

Jedna od najaktuelnijih učesnica rijaliti programa "Zadruge 2" Stanija Dobrojević svojom izazovnom figurom i građom mami uzdahe svih muškaraca oko sebe, a svojim hodom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

View this post on Instagram

Can't keep calm its my B Day tomorrow!

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on

Njeno srce je tokom takmičenja u ovom rijaliti programu osvojio šarmantni Crnogorac Marko Marković koji je istakao da je ranije pratio svaki korak ove atraktivne zadrugarke. Staniju javnost uglavnom zna kao crnokosu devojku sa dugom stepenastom ošišanom kosom, koja krupnim očima i širokom osmehom ostavlja bez daha. Mnogi od njih sigurno ne znaju da Dobrojevićeva ima i drugu stranu gde je pokazala svojim vernim fanovima kako izgleda kao plavuša.

Pročitajte još: KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Nadežda OTKRILA dugo čuvanu tajnu: Imala sam s*ks sa Borom posle prve sezone! Santana PREBLEDEO! (VIDEO)

Stanija se pre nekoliko meseci pohvalila sa nekoliko fotografija na kojima pozira u provokativnom izdanju i sa plavom kosom. Stanija je upotrebila periku da bi isprobala kako bi joj pristajala ova promena, a komentari ispod fotografija su bili i više nego pozitivni.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

'