AKTUELNO

Pohvalio je novu pesmu njegove bivše devojke.

Vladan Vojnović Vojke, poznatiji među mlađom populacijom kao Vojke Đans, važio je za jednog od najkulturnijih momaka u prethodnoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". Reper je boravio u Beloj kući devet meseci i zahvaljujući svom ponašanju došao do finala.

U "Zadruzi 1" je započeo emotivnu vezu sa Sarom Reljić sa kojom je po izlasku i snimio duet, ali romansu nisu uspeli da održe na duže staze. Vojketa smo upitali šta mu je učešće u rijaliti programu donelo i koliko je doprinelo poboljšanju karijere i ljubavnom životu.

Foto: Pink.rs/D.Božović

Vojke je istakao da devojku nema uprkos tome što se svakodnevno susreće sa atraktivnim devojkama tokom snimanja spotova.

Promenilo se to da me svaka baba na ulici poznaje (smeh). Uglavnom sve pozitivno. Sada snimam pesme i spotove. Nemam devojku. Shvatio sam da me devojke ne gotive, ne znam zbog čega. Sve me odbijaju. Singl sam. Uvek odvajam srce i posao - rekao je reper.

Foto: Pink.rs/D.Božović

Pročitajte još: MINA NIJE NORMALNA, LUNA ME JE RAZOČARALA, ALEKSANDRA JE BILA U ZATOČENIŠTVU: Đekson iskreno o svemu za Pink.rs! (VIDEO)

Bilo je neizostavno pitati repera da li se čuje sa bivšom devojkom i kako sada gleda na njihovu vezu, kao i to da li postoji mogućnost njihovog pomirenja.

Ne čujem se sa Sarom, nismo se stvarno dugo čuli. Čuo sam njenu pesmu, dobra je, to je njen fazon. Neka samo tako nastavi. Nisam ja ni sa kim ni u kakvom ratu, mogu sa kim god na piće. Ja sam na tu vezu stavio tačku, zašto da se vraćam na staro (zapevao je Vojke Kijinu pesmu). Ni sa bivšim devojkama se nisam mirio, to je kraj - rekao je Vojke u intervjuu za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. Božović

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'