AKTUELNO

Sudeći po poklonima koje je Jakov do sada dobio, nema sumnje da će mu u odrastanju nešto nedostajati.

Otkako je krajem septembra prošle godine postala majka, Seka Aleksić gotovo da se potpuno povukla iz javnog života.

Novopečenu mamu smo retko kad imali priliku da vidimo na gradskim događajima, a i kada bi se pojavila, žurila bi da se što pre vrati u porodični dom u Staroj Pazovi i uživa sa sinom Jakovom.

Seka je odlučila da do aprila, kada će biti i objavljen njen novi album, bude u medijskoj tišini, ali to se ne odnosi na njenu aktivnost na društvenim mrežama.

Naime, pevačica je i te kako aktivna na društvenoj mreži Instagram i svakodnevno objavljuje fotografije, a od skoro je počela da postavlja i one na kojima se vidi Jakovljevo lice.

Foto: Instagram

Međutim, mnogo pažnje privukao je poklon koji je Jakov dobio, a u pitanju je minijaturni automobil na kom je ispisano njegovo ime.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Seka je bila oduševljena i morala je sa pratiocima da podeli novu igračku koju je Jakov dobio, a zatim je pratioce raznežila kada je objavila fotografiju na kojoj se njen sin kupa u đakuziju dok ga tata, Veljko Piljikić pazi.

- Taja čuva - napisala je Aleksićeva, a fotografija je dobila više od 20.000 lajkova.

Sudeći po poklonima koje je Jakov do sada dobio, nema sumnje da će Sekin naslednik odrastati u luskuzu i da mu ništa neće nedostajati.

Autor: M. Đurović

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

#pevačica

'