AKTUELNO

Poznata po svom istančanom ukusu, poznata pevačica je napravila savršen spoj antičkog i modernog nameštaja i dizajna.

Ona važi za jedan od najbiljih vokala na javnoj sceni, a kada je reč o izvornoj, etno muzici, mnogi smatraju da joj nema ravne.

Pevačica Dragana Radosavljević Cakana veoma je popularna, a simpatije publike osvojila je i kao učesnik u prvoj sezoni najpopularnijeg rijalitija u regionu "Farma".

Foto: Printscreen Youtube

Sada je Cakana za Pink.rs otvorila vrata svog luksuznog doma nadomak Beograda, u kom živi sa suprugom Nebojšom Negićem.

Foto: Kobra

U bajkovitu kuću van gradske gužve, Cakana se sa Nebojšom preselila pre dve decenije, a oboje su uložili mnogo ljubavi u uređivanje prostora u kom će živeti.

Njih dvoje su od vikendice Nebojšinih roditelja napravili pravu oazu, a svaki kutak doma uređen je sa ljubavlju i puno stila.

Foto: Pink.rs

Poznata po svom istančanom ukusu, Cakana je napravila savršen spoj antičkog i modernog nameštaja i dizajna.

U dnevnom boravku napravila je poseban kutak za opuštanje, sa udobnom foteljom i kaminom neobičnog dizajna, gde se odmara nakon poslovnih obaveza.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Po pevačicinoj želji, sve u njihovom domu je u bež i braon tonovima, a nekoliko puta do sad je istakla da ništa od nameštaja nije preterano skupo.

Foto: Pink.rs

Kako je njen suprug jednom rekao, Cakana obožava cveće, zbog čega se truda da ga uvek ima u njenom domu, jer oplemenjuje prostor.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da važi za vrsnu domaćicu, Cakana ne krije da u kuhinji provodi mnogo vremena, te je ona zadužena da tu bude sve pod konac.

Foto: Pink.rs

U trpezariji se nalazi veliki drveni sto, za kojim Cakana voli da okupi porodicu i prijatelje, i sa njima provodi svaki slobodan trenutak.

Foto: Pink.rs

Popularna pevačica je prilikom uređenja kuće, posebnu pažnju posvetila detaljima - figuricama, svećama i vazama - koji su raspoređeni sa merom i ukusom.

Foto: Pink.rs

Na drugom spratu nalazi se spavaća soba, do koje vodi drveno stepenište, a od jedne prostorije, Cakana je napravila mini teretanu, u kojoj održava svoju vitku liniju.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đurović

#Dragana Cakana Radosavljević

#pevačica

'