AKTUELNO

Ona je istakla da će biti uz ćerku bez obzira na sve.

Večeras se uživo u emisiju uključila pevačica i majka Lune Đogani, Anabela Atijas. Ona je sa voditeljkom Dušicom Jakovljević otkrila kako proživljava sam kraj "Zadruge 2", ali i kako doživljava vezu i sukob Lune i Marka Miljković.

Ona će na mene biti ponosna. Ja nemam potrebu za javnim oglašavanjem. Ove godine sam isključivo fokusirana na Lunu i moram reći da sam ponosna na nju. Luna je radila manje lepe i više lepe stvari, pokazala je sve ljudske emocije i vrline i mane, sve je dala na dlanu. Čvrsto stoji iza svakog postupka... Činjenica je da ja kao majka imam pravo da želim svojoj ćerki sve najbolje - rekla je Anabela, a onda je dodala da li podržava vezu svoje ćerke i Marka Miljkovića:

Foto: Pink.rs

Luna je sebi nanela više štete nego koristi. Ako na Luninom licu vidimo sreću, ona je srećna, ako vidimo tugu, ona je nesrećna. Ja Luni nikad neću nametati mišljenje. Ko god bude pored nje, ja ću biti tu - nastavljala je pevačica.
Vidimo da se Luna preispituje da li ste vi uz nju, koliko je Marko dovoljno dobar za nju? Koliko ti Luna deluje jako u ovom trenutku? - upitala je voditeljka Anabelu.
Da, ona se preispituje da li sam ja uz nju. Ja ću uvek biti uz nju. Svaka majka gleda da svoje dete podiže - rekla je Anabela.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Anabela Atijas

'