AKTUELNO

Nakon razvoda blista!

Naša popularna pevačica Ana Kokić prošla je kroz težak period kada je odlučila da na svoj dugogodišnji brak sa vaterpolistom Nikolom Rađenom stavi tačku.

Ipak, Kokićeva je iz cele situacije izašla mnogo jača i raspoloženija nego ikad da se u potpunosti posveti svojoj karijeri. Sinoć je Ana napravila žurku za pamćenje u Žagubici, gde je nastupila pred nekoliko hiljada okupljenih, od kojih je dobila gromoglasan aplauz i ovacije.

Foto: Promo.

Kokićeva se pojavila u uskoj, zelenoj haljini, koja je pokazala sve njene atribute i savršenu figuru, na kojoj bi joj pozavidele mnoge koleginice.Pop zvezda zahvalila se publici putem svog Instagram naloga uz poruku: "Hvala vam što ste sinoć učinili da se osećam posebnom" i dodala da je muzika njen život.

Foto: Promo.

PROČITAJTE JOŠ: O STARLETAMA UVEK KRUŽE PRIČE! Sara Reljić progovorila o vezi sa Vladimirom Tomovićem, pa prozvala Anu Korać: Čula sam odakle joj pare za silikone i auto! (VIDEO)

Ono što nikom nije promaklo jeste Anin širok osmeh, koji tokom cele noći nije skidala sa lice, pa izgleda da se ona u potpunosti oporavila od razvoda i da je spremna za nove radne, ali i životne pobede.

R. L.

#Ana Kokić

'