AKTUELNO

Ne želi ništa da prepusti slučaju.

Folk pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić, koja se nedavno porodila, odlučili su da zamrznu matične ćelije svog sina Alekseja. Iste će čuvati u Švajcarskoj, a za ovaj proces pevač je iskeširao čak deset hiljada evra.

Foto: TvPink Printscreen

- Otkako je saznao da mu je još uvek nezvanična supruga ostala u drugom stanju, a to je bilo mesec dana nakon što je Darko doživeo tešku saobraćajnu nesreću, pevač je pored svog zdravstvenog stanja vodio računa i o budućnosti svog sina. Borio se da stane na noge, a pored problema koje je imao zbog teške saobraćajne nesreće koju je proživeo, najvažnije mu je bilo da obezbedi univerzalni potencijalni lek za dete - ispričao je izvor i dodao da je kliniku, koja važi za jednu od najboljih u Švajcarskoj, pronašao preko prijatelja.

Inače, na ovaj korak su se u poslednje vreme odlučile brojne javne ličnosti, među kojima su Sloboda Mićalović, Nikola Kojo, Vojin Ćetković, Seka Aleksić, Ivana Selakov, Jelena Kostov, Tijana Dapčević, Nikolina Kovač, Mia Borisavljević i mnogi drugi.

Pink.rs

#Darko Lazić

#Marina Gagić

#pevač

'