AKTUELNO

Emisija "Amidži šou" uživo i ovog utorka, 2. juna od 22 časa

Uprkos tropskim vrućinama autor i voditelj Ognjen Amidžić je i ovog utorka, 2. jula, od 22 časa u studiju TV Pink sa interesantnim gostima u emisiji "Amidži šou", uz koje će vam veče proteći u dobrom ritmu. Uživo pred gledaocima o aktuelnostima i novitetima govore pevači Relja Popović, Gazda Paja, Teodora Džehverović i jedno od zaštitnih lica TV Pink – Sanja Marinković.

Mesec jun Relja je izabrao za predstavljanje novih pesama, a u emisiji otkriva kakav su odaziv kod publike one doživele i šta još „dete Belog grada“ priprema svojoj publici. Saznaćemo i kako plovi bračnim vodama sa suprugom Nikolijom Jovanović, koliko ima istine u spekulacijama o njihovom razvodu i u kakvim je odnosima sa taštom Vesnom Zmijanac.

Foto: TvPink Printscreen

Još jedna pesma je prethodih dana eksplodirala na društvenim mrežama – “Eksploziv”, za koju tekst na muziku makedonskog hitmejkera Darka Dimitrova potpisuju Emina Jahović i Gazda Paja. Ispričaće nam Paja kako je došlo do ove saradnje, kako je raditi sa velikom zvezdom poput Emine. Šta još krčka u svojoj muzičkoj kuhinji ovaj raznovrsni muzičar iz Beograda i ima li novih iznenađenja, pitaće Ognjen Paju u emisiji.

Foto: Pink.rs

I ovog utorka stiže nam jedna “zadrugarka” u “Amidži šou”, ali bivša – Teodora Džehverović, koju je učešće u najgledanijem rijalitiju u regionu doslovce vinulo u zvezde. Jedna od najtraženijih pevačica danas retko otkriva detalje iz svog privatnog života, ali to neće sprečiti Ognjena da od nje pokuša da dobije odgovore o trenutnom emotivnom statusu, budući da se šuška da se pomirila s bivšim dečkom Anđelom Rankovićem, kakvi su joj planovi za leto i sa kim će ga provesti. Naravno, Teodora će pričati o muzici i nastupima koji su pred njom.

Foto: TvPink Printscreen

Sa ovom muzičkom ekipom u emisiji gostuje i jedna od zaštitnih lica TV Pink – Sanja Marinković. Novinarka, voditeljka i spisateljica koja je u svojoj kultnoj emisiji ugostila sve važne ličnosti naše javne scene, ovog utorka gostuje kolegi Ognjenu Amidžiću, spremna na njegova provokativna pitanja i igrice.

Da li će Ognjen biti kolegijalno blag ili je i za Sanju pripremio pitanja, kazne i nagrade kao i ostalima, videćemo u utorak od 22 časa u jednog od najgledanijih emisija u Srbiji – “Amidži šou”.

Pink.rs

#AMI G SHOW

#Ognjen Amidžić

#Pavle Bošković | Gazda Paja

#Relja Popović

#Sanja Marinković

#Televizija Pink

#Teodora Džehverović

#emisija

'