AKTUELNO

Spojio je nespojivo i pokazao svoj do sada neviđen talenat.

Nemanja Guzijan večeras je prvi nastupio u emisiji ''Ja imam talenat''. On se predstavio pesmom, a iako njegov stajling to ne pokazuje, takmičar peva tradicionalnu muziku.

- Večeras ću se predstaviti svojom pesmom, a ovako sam bio obučen i u svom spotu pa sam se zato odlučio za ovakav stajling . Kostim je iz mog spota i predstavlja cara - rekao je takmičar.

Foto: YouTube screenshot

- Jako si kompletan i jako dobro pevaš. Akapela si bio u tonu potpuno i to je jako teško. Bila sam sekptična kada sam te videla zbog kostima, izgledao si kao Sulejman Veličanstveni, ali sada mi je utisak potpuno drugačiji - oduševljena je bila Ana.

- Jako mi je drago da tako mlad čovek hoće da se oslanja na našu tradiciju. Ti zaista imaš moćan glas - istakla je Danica.

Foto: YouTube screenshot

- Ja tog Sulejmana Veličanstvenog nisam gledao, ali sam bio jako sumljičav pošto mi tradicionalna muzika i taj stil ne idu jedno s drugim. Potpuni kredibilitet si dobio kada si počeo da pevaš. Svaka čast od mene - pohvalio je Rasta takmičara.

Žika je imao dva pitanja. Zanimalo ga je kako je takmičar mogao da počne akapela, a potom da počne matrica, a da nakon toga uđe kao da ima apsolutni sluh.

- To je prirodno izašlo iz mene i svaki put bih mogao da počnem tako - rekao je Nemanja.

Foto: Printscreen Youtube

- Ja mislim da to mogu ljudi koji imaju apsolutni sluh, a ti, koliko znam, nemaš - iznenađen je bio Žika.

- Zato se ovaj šou zove ''Ja imam talenat''. On je meni frh, ja sam fascinirana - dodala je Ana.

Nemanja Guzijan je dobio ''DA'' od svih članova žirija i biće drugom krugu takmičenja.

Autor: B. Radonić

#Ja imam talenat

'