AKTUELNO

Dobila je najoriginalniji poklon do sada.

Pop zvezda Zorana Pavić budućim generacijama je ostavila hitove koji će se pevati još mnogo godina. Ono što je u poslednje vreme ovu pevačiu obradovalo je to što je za svoj rođendan dobila od svojih prijatelja tapet sa natpisom njenijh najpopularnijih pesama. Ona je želela put na Kubu, ali je ipak dobila mnogo originalniji poklon.

Foto: TV Pink Printscreen

Daleko od toga da nisam razne originalne poklone dobijala, jer se sa takvim ljudima i družim, ali ovo je najoriginalniji - rekla je Zorana pred kamerama emisije "Premijera".

Zorana je odličila da upravo da sa ovim nesvakidašnjim poklonom uradi i set fotografija, kao i da snimi novi spot koji će raditi Dejan Milićević, za novu pesmu, koja nas očekuje u septembru.

Ideja za novi spot je takva, s obzirom na to da sam i sama sva u reljefu, biću i u ovim reljefnim tapetama - istkla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

U septembru nas očekuje njena nova numera, a pošto je napravila veliku muzičku pauzu, nema sumnje da je njema publika nestrpljivo iščekuje.

PROČITAJTE JOŠ: 'MI SMO NEŠTO MNOGO VIŠE...' Darko Lazić progovorio o Andreani Čekić: Nikada nije bio ovako emotivan (VIDEO)

Ceo prilog iz ''Premijere'' pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Premijera

#Zorana Pavić

'