AKTUELNO

Potrošili sav novac.

Pevačica Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević planirali su da kupe kuću sa prostrnim dvorištem, ali su u zadnji čas odustali od ove odluke i to upravo zbog njene dalje karijere.

PROČITAJTE JOŠ: NAJVEĆI STRAH IMAM OD NJIH, NE VOLIM DA SU MI U BLIZINI: Nikada nećete pogoditi čega se PLAŠI Mirka Vasiljević! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Tanja i Dušan su rešili da mnogo novca ulože u album kako bi se pevačica vratila na scenu, a ako je suditi po utiscima publike nisu mnogo pogrešili u toj odluci jer su svi oduševljeni njenim novim pesmama.

Kako tvrdi blizak izvor ovom paru, oni će kuću uspeti da kupe već u septembru ove godine.

Tanja i Dušan zagrejali su se za veliku kuću u prostranom dvorištu, ali odustali su zbog troškova oko albuma - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

Foto: TvPink Printscreen

Oni nisu žalili para za projekat kojim se Tanja na velika vrata vraća na scenu. Da se to isplatilo, vidi se i po reakcijama publike, koja je oduševljena pesmama, a kuću će pazariti na jesen. Ukoliko se ova proda, naći će drugu. Oko toga se sada ne sekiraju i misle samo na promociju njenog albuma - završava dobro obavešten izvor.

Pink.rs

#Dušan Jovančević

#Tanja Savić

'