AKTUELNO

Morala je da uradi ovo!

Popularna pevačica Dara Bubamara doživela je neprijatnost kada joj se jedan Hrvat udvarao i na sve moguće načine pokušavao da dođe do nje. Uspešan muškarac je poslao Dari piće, koje je ona odmah vratila.

Foto: TvPink Printscreen

Prijatelji iz Rovinja su joj rekli da je reč o veoma uspešnom muškarcu. On nije navikao da ga žena odbije, pa je počeo u hotel da joj šalje poklone - cveće, piće, nakit... Ali ona nije htela da popusti - kaže izvor i dodaje:
Prišao joj je dok je bila na bazenu i odmah je počeo da se hvali. Govorio joj je kako ima jahtu i ponudio da idu na krstarenje, ponavljao da ima milione na računu, da poznaje sve gazde klubova, da može da joj pomogne u poslu... Dara nije htela nikako da popusti, pa je on u besu rekao: "Pored mene ti neće biti potrebna s*ksualna pomagala", aludirajući na njen kućni snimak u kom simulira oralni s*ks. Tad je Dari pao mrak na oči, pa mu je žestoko odbrusila - dodao je izvor.

Foto: Printscreen Instagram

Dara se uplašila jer je taj Hrvat nastavio da je proganja. Počeo je da joj šalje prostačke poruke na Instagramu, pa ga je ona blokirala na toj društvenoj mreži, pokupila stvari i vratila se u Novi Sad - zaključio je izvor.

Pink.rs

#Dara Bubamara

'