AKTUELNO

Prva klapa je već pala!

Kao što je najavljeno, od septembra vas na TV Pink očekuje programska šema obogaćena novim domaćim serijskim progamom, i kako bi sve bilo spremno za jesen na ružičastoj televiziji, na tim projektima se već vredno radi. Jedna od serija koje ćete u novoj sezoni gledati na TV Pink, jeste "Preživeti Beograd" - nova saradnja Željka Mitrovića i produkcijske kuće "Contrast Studios". Nakon "Šifre Despot", koja je postigla veliku popularnost, iz kreativne kuhinje "Contrast Studios" stiže serija sa kojom će, verujemo, moći da se poistoveti većina gledalaca. Radnja serije je savremena i smeštena u Beograd. Priča prati sudbine četiri glavne junakinje - Ljudimile, Ružice, Nevene i Marine - koje iz različitih krajeva Srbije dolaze na studije u glavni grad. Prateći živote devojaka, serija će približiti i dočarati njihovu percepciju i doživljaj Beograda.

Jedna od glavnih uloga, uloga Ljudmile, poverena je mladoj studentkinji Fakulteta dramskih umetnosti, Lenki Petrović, inače ćerki glumačkog para Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta. Lenka je krenula stopama svojih roditelja, a već od jeseni gledaćemo je u ulozi Ljudmile, za koju se ozbiljno i temeljno pripremala.

Foto: Promo.

- Moj lik ne dolazi iz unutrašnjosti, Ljudmila je iz Beograda, ali odlučuje da pređe da živi u Studenjak, beži od roditelja. Tako da mi je to bežanje od roditelja bilo malo novo jer ja nikada od svojih roditelja ne bih pobegla. Jednostavno nemam taj karakter, to buntovništvo. Tako da mi je to bilo nešto novo što treba da izazovem u sebi - objasnila nam je Lenka na samom početku.

Iako je izazov ući u bilo koju ulogu, Lenki je Ljudmilin lik bio vema zanimljiv.

Foto: Promo.

- Ljudmila mi je bila izuzetno inetersantna kada sam čitala scenario. Dopala mi se jer je drugačija, nimalo tipična, i te njene odluke koje donosi uopšte nisu tipične. Bilo mi je veoma interesantno i bogami i dalje istražujem o njoj i svakog dana mi nešto novo padne na pamet, tako da mi je baš zanimljivo - ispričala nam je Lenka.

Pre nekoliko dana pala je prva klapa, a Lenka nam je otkrila kakva je atmosfera na setu.

- Ovo je drugi projekat na kom radim, ali prvi put sarađujem sa produkcijskom kućom 'Contrast Studios'. Atmosfera na setu je božanstvena, baš mi je prijatno, svi su veseli - rekla je mlada glumica.

Za kraj, zamolili smo Lenku da kaže zbog čega bi gledaoci trebalo da od jeseni budu uz kanal TV Pink i seriju "Preživeti Beograd".

Foto: Promo.

- Gledaoci treba da pogledaju seriju 'Preživeti Beograd' jer je puna mladosti, energije, života. Mislim da će ljudima biti interesantno i zabavno, a opet nekako realno, tako da će moći da se poistovete - rekla je Lenka.

Pored Lenke i njenih koleginica Nine Nešković, Tamare Šustić i Bojane Stojković, koje tumače glavne likove, videćemo i četiri momka Lazara Nikolića, Nemanju Rafailovića, Dejana Maksimovića i Nikolu Šurbanovića. Takođe, među velikim glumačkim imenima koja će obogatiti postavu su: Isidora Minić, Tihomir Stanić, Radoš Bajić, Aleksandar Srećković Kubura, Branka Šelić, Boris Pingović, Igor Đorđević, Slaviša Čurović, Anja Mandić, Dara Džokić i mnogi drugi.

Pink.rs

#preživeti beograd

'