AKTUELNO

Jedva čekaju da vide svoje.

Zadrugari su nedavno imali priliku da pošalju pisma svojim najbližim članovima porodica i prijatelja. Brendon je poručio svojima da jedva čeka da ih vidi i zagrli, nakon deset meseci koliko su bili razdvojeni.

Foto: Pink.rs

Dragi roditelji i draga sestro, vraćam se kući posle misije od 10 meseci. Jedva čekam da vas vidim i provedemo vreme zajedno, jer je ovo prvi put da smo toliko dugo odvojeni bez komunikacije. Ja sam dobro, nije mi ništa! Nadam se da mi je spavaća soba remodulirana onako kako smo se dogovorili, jer jedva čekam da uđem u svoj purpurni stan posle 10 meseci u Imaginarijumu. Vidimo se vrlo brzo, Brendon.

Aleksandra Subotić najdražima je poručila da jedva čeka da ih vidi, a posebno se raduje susretu sa svojom ćerkom Magdalenom.

Foto: Pink.rs

Ćao, ćao. Ne mogu više, poludeću. Dosadno mi je! Jedva čekam finale i da vas vidim. Povedi sve sa sobom koji budu hteli ili vi pođite same, pa ćemo sutra sa njima. Povedi i Magdalenu, ali ako bude bilo baš prekasno, uzmi od Elvire broj od neke bebisiterke, da se ne muči beba, a mi ćemo je iznenaditi. Ponesi pare, telefon, punjač (onu kocku). Uplati mi barem 2.000 dinara kredita! Hoću da idemo direktno i u Mek. Ako neko hoće da me čeka budan. Čuj se i sa onim našim prijateljem što smo se sa njim videle poslednji put. Sredite stan tip-top. Nadam se da je sve ono OK, kako treba da bude! Dolazite po mene, da idemo u NS, pa BG, pa NS. Volim vas! Nema šta da ti pišem, nego treba i hoću da te slušam! - napisala je Aleksandra.

Njen nekadašnji verenik David Dragojević pozdravio je svoje najdraže rečima zahvalnosti i istakao da je najviše zahvalan zbog toga što su ga podržali u vezi sa Anom Korać.

Foto: Pink.rs

Hvala što ste bili uz Anu i mene! Vidimo se uskoro i da upoznate snajku. Ponesi telefon moj, napuni bateriju, uzmi bežični punjač, torbicu, zovi Roberta, sredi mi sve. Pare mi stavi u novčanik, "dve babe". To ću ja srediti kad izađem. Ostajem u Beogradu jer sutra je finalna žurka i da kupim stvari, pa dolazimo posle toga u Veternik. Ne stresiraj se u studiju, sve kul, vidimo se uskoro. Volim vas sve. Konačno se sve završilo, dolazimo na babin ručak. Pozdravi sve majkane u girosu. I Mungosa za sve, jedva čekam da ga vidim i da popijemo hladno pivo - napisao je David.

Ana Korać obratila se svojoj mami kojoj je poručila da je voli najviše na svetu i istakla da joj veoma nedostaje pas Hugo za kog je veoma vezana.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Draga mama, hoću da znaš da te volim najviše na svetu, da mi nedostajete Baki i ti, Hugo naravno. Nadam se da ste svi dobro, mislim da vi vodite napolju veći rijaliti nego što je ovde kod nas. Jedva čekam da izađem da upoznaš Davida, jer nije baš tako sve bezveze kao što se napada na nas! Preživeli smo pakao ovde, ali najbitnije je da izlazimo zajedno. Nadam se da ti se sviđa zet! Znam da si sve vreme bila uz mene kao moja najveća podrška i zahvalna sam ti na tome bezuslovno. Znam da si se nervirala i bila tužna kada i ja, ali hvala Bogu sve se završilo. Jedva čekam da te zagrlim i da idemo negde svi zajedno na more. Još jednom izvini što si morala da slušaš laži o meni, izmišlotine, razne gluposti, ali sve je to valjda trebalo tako. Jaka sam samo zbog vas, jer vi ste moj svet, i David još. Hvala ti za sve što si činila za mene dok sam bila ovde. Hvala ti što si bila najbolja mama i meni i Hugu (prelep je i negovan). Pozdravi puno bake i deke, tetke, i sve ljude koji su bili uz tebe. Volim te najviše na celom svetu, takvu majku nema niko, budi ponosna što si tako divna i najbolja na svetu. Ponesi mi punjač, parice i reci Nemanji da se čuje sa Peđom. Nadam se da si nam našla stan! Uskoro se vidimo, volim vas! - napisala je Ana.

Sanja Stanković napisala je svojoj majci u pismu da jedva čeka da je vidi i zamolila je da se ne ljuti na njenu devojku Jovanu Tomić Matoru sa kojom je započela ljubavnu vezu još u prvoj sezoni "Zadruge".

Foto: Pink.rs

Majko! Možda izađem večeras, možda za dan, dva, tri, ali kada god da izađem, samo želim da te zagrlim. Danas sam bila na doku, pričala sam sa Minom kako ću ti objasniti neke stvari koje su mi se izdešavale bez tvog prisustva, a te stvari nisu ni malo lepe. Sama pomisao na te ružne stvari u meni stvaraju nemir, stvaraju suze koje same teku i bude loša sećanja. Ne znam da li ću imati snage da ti sve to ispričam. Znam da ćeš me razumeti, ali, molim te, nemoj insistirati na toj priči, jer mislim da nemam snage da opet potežem tu temu, iako zaslužuješ objašnjenje. Naš život nije bio sjajan i bajan kao i naš odnos, ali sve je to iza nas. Zadruga mi je donela novi početak i novi život još prošle sezone. Mnogo puta sam se zapitala šta zapravo želim i da li ja to želim. Ispostavilo se da želim taj svoj novi život koji je buran, pun zavidnih ljudi koji žele da ze zgaze i ponize na bilo koji način... Život koji nosi puno komentara, što pozitivnih, što negativnih. Ali, u moru loših stvari ja sam našla pronašla osobu koja mene, bez obzira na naše svađe i reči i svega lošeg što se desilo i što si videla, ona mene voli, podržava i veliki mi je prijatelj, kao i podrška. Ne znam šta se dešava napolju. Verovatno dobijaš puno komentara i poruka i da se teško boriš sa tim, ali ko su oni?! Mi znamo ko smo mi i šta smo prošle i to je najbitnije. Zato te molim da se ne naljutiš na Jovanu, jer ona meni želi stvarno sve najbolje u životu. Znam da nikad nisi želela da krenem muzičkim stopama, ali izborila sam se i za to i nadam se da si ponosna na mene, jer je to ono što ja želim. Nadam se da nisi mnogo propatila po mom ulasku u "Zadrugu 2". Bila i su u pravu da mi ne treba taj ulazak, jer si i sama videla koliko su loši ljudi, ali morala sam! Želela sam sebi da obezbedim nešto u životu. Svašta bih ti napisala, ali sam prazna i bez reči. Volim te i nedostajete mi. Ljubni mi Kakija, Lejlu i Buckilija i naravno moje dete. Kupi mi par knjiga kad izađem, jer sam otupela ovde. Vidimo se brzo!

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'