AKTUELNO

Nikad nije krio simpatije prema njoj.

Najgledaniji rijaliti "Zadruga 2" sinoć je završen posle 10 meseci spektakularnim finalem u kome je glavnu nagradu i pobedu odnela Luna Đogani. Modna blogerka je sa svojom porodicom proslavila pobedu i pohvalila se videom iz novog stana, koji joj je majka Anabela Atijas uredila i spremila kao iznenađenje.

Pročitajte još: SLAVILE UZ ŠAMPANJAC! Anabela kupila stan Luni: Ovako izgleda LUKSUZNA GAJBA pobednice Zadruge! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram

Danas ju je sačekalo još jedno iznenađenje. Bivši zadrugar Lazar Jeremić, odlučio je da iznenadi svoju bivšu cimerku, pa ju je posetio u frizerskom salonu dok se spremala za večerašnji veliki intervju sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Foto: Printscreen Instagram/lazar_jeremic_official

Podsetimo, na samom početku "Zadruge 2", Jeremić je izjavio da je Đoganijeva prava devojka za njega, osećajna kao i on i prelepa. Zbog toga je često pokušavao da joj se približi i uđe u vezu sa njom, ali je blogerka odbijala njegova uporna udvaranja, jer je još patila za bivšim dečkom Slobom Radanovićem. Po svom izlasku iz najgledanijeg rijalitija, Jeremić je izjavio da je osoba koju voli najviše u Beloj kući upravo Luna. Marko Miljković raskinuo je sa Đoganijevom dan pred superfinale, pa je ona samim tim sada slobodna devojka. Da li je ova iznenadna poseta pokušaj da Lazar osvoji blogerkino srce, ostaje da saznamo.

Foto: Printscreen Instagram/lazar_jeremic_official

Autor: M.P.

#Lazar Jeremić Jera

#Luna Đogani

'