AKTUELNO

Nije očekivala ovakav poziv.

Voditelj Darko Tanasijević je večeras u studiju ugostio pobednicu najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" Lunu Đogani koja je odgovarala na njegova pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih 10 meseci, kao i o utiscima nakon veličanstvenog superfinala. Publika je takođe mogla da postavi pitanja pobednici ove sezone Zadruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledateljka se uključila u studio i prvo pohvalila Darka za objektivnost, pa pozdravila i Lunu i podsetila na reči Marka Miljkovića da ju je lako voleti, ali teško biti u vezi sa njom. Takođe je ispričala da je pratila danonoćno Lunu i poručila joj da ne bi trebalo nikada da se pravda za greške. Zatim je ispričala da je gledala Markov razgovor sa Drvetom mudrosti i da je tada shvatila da Marko voli Lunu, a ona njega ne. Takođe je navela da je Stanija Dobrojević bila u pravu za sve tokom svađe sa Lunom u superfinalu, iako ne podržava Staniju, a Đoganijevu da, pa ponovila da smatra da blogerka ne voli Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je prebledela i sve vreme pomno slušala gledateljku, pa je nakon pauze za reklame prokomentarisala.

Iskreno, ja mislim da žene koje su je javile imaju potpuno drugačije gledanje na ljubav od mene. One su i te kako pristrasne, iako su rekle da su zajednička podrška, da su malo više Markove "žene" - navela je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku.

M.P.

#Luna Đogani

'