AKTUELNO

Napeto je bilo tokom ovog uključenja.

Luna Đogani, pobednica druge sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga" gost je u studiju kod voditelja Darka Tanasijevića. Proteklih 10 meseci Luna je bila jedna od najaktuelnijih tema o kojima se pričalo, a Darko je spremio pregršt pitanja koja zanimaju milionski auditorijum koji je danonoćno pratio dešavanja u Beloj kući. Takođe, Luna večeras odgovara i na pitanja koja joj postavljaju gledaoci.

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljka je želela od Lune da čuje šta tačno znači kada blogerka kaže: "Svako bi voleo da bude Luna Đogani". U nastavku je došlo do svađe između Lune i gledateljke koja je poručila blogerki da treba više da čita knjige i da smatra da kod je nje malo više prisutno neobrazovanje. U jednom momentu sa strane čulo se i dobacivanje Lunine majke.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam tačno... Nije mi jasno to što je rekla. Ne znam, možda sam to prokomentarisala nekada u svađi, pošto sam se ja uvek svađala sa njegovim bivšim... Šta god da su bile Marku. Možda da bi volele da budu na mom mestu - govorila je blogerka.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da je rekao da bi voleo da ja pobedim, ali to kada kažete: "Glasala sam za Lunu zbog Marka"... Ako ste Markov fan, trebalo je da nastavite da glasate za njega. Ja želim da vam Marko Miljković bude zet, ako imate ćerku. Vidim da se večeras javljaju samo Markove žene. Šta ja slušam ovde - pričala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto niste glasali za njega (Marka) prošle sezone - dobacila je Anabela gledateljki.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'